Cătălin Scărlătescu
Showbiz

„Noi am vrut să facem treabă. Noi, în șapte ani, am adus niște cifre”. Cătălin Scărlătescu, despre scandalul Chefi la Cuțite, după ce el, Bontea și Dumitrescu au fost dați în judecată de Antena 1

Afăcut multă vâlvă plecarea celor trei chefi de la Antena 1 și unda de șoc încă nu s-a încheiat, așa că chef Cătălin Scărlătescu spune partea lui de adevăr despre acest deznodământ neașteptat. Vestea a fost șocantă nu doar pentru fani, ci și pentru echipa de producție, așadar cei trei chefi au fost dați în judecată de postul pentru care au lucrat timp de 10 ani.

Cătălin Scărlătescu a vorbit recent despre scandalul Chefi la Cuțite, după ce el, Bontea și Dumitrescu au fost dați în judecată de Antena 1. În luna octombrie, reprezentații Antena 1 au declarat că cei trei chefi nu vor reveni pentru următorul sezon din „Chefi la cuțite’. Acum, Antena Group i-a chemat în instanță pe chefii bucătari pe motiv că nu și-ar fi onorat contractul. Cătălin Scărlătescu spune că deocamdată nu știe nimic despre proces și mărturisește că el și-a făcut datoria.

Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu, despre scandalul Chefi la Cuțite, după ce el, Bontea și Dumitrescu au fost dați în judecată de Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au fost dați în judecată de Antena Group, după ce chefii au refuzat să mai participe la show-ul de succes „Chefi la cuțite’, difuzat pe Antena 1. Obiectul procesului menţionat pe portalul instanţelor ar fi „obligarea să execute contractul de prestaţii artistice. Chef Scărlătescu spune însă că nu știe încă nimic despre proces.

„Nu a vorbit nimeni cu noi despre asta. N-am nici cea mai vagă idee. Oficial, nu știu nimic, am auzit din presă. Când o să primesc acasă, de la instanță, o să văd și eu ce pretenții au’, a spus chef Scărlătescu pentru Cancan.

Crede-mă pe cuvânt, eu nu am fost niciodată hater, eu îmi văd de viața mea. Oamenii nu trebuie să uite un lucru: înainte de toate, eu sunt bucătar. Adică, dacă mi s-a dus preșul de sub picioare, cuțitul nu mi-l ia nimeni din mână. Dacă m-ai șters de pe sticlă, cuțitul din mână nu mi-l iei’, a mai declarat chef Scărlătescu pentru sursa citată.

Cătălin Scărlătescu, mesaj ironic după ce el și colegii săi au fost dați în judecată

Noul sezon Chefi la cuțite a fost amânat după ce chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu nu și-ar mai dorit să continue ca jurați în cadrul emisiunii. Acum, Antena Group îi dă în judecată pe cei trei chefi, potrivit informaţiilor consultate de Paginademedia.ro pe Portalul Instanţelor de Judecată.

„Eu sunt pârâtul. Eu n-am făcut nimic rău. Dar întrebați-i pe ei de ce ne-au dat în judecată, că ei ne-au dat, nu noi. Mare lucru nu am ce să spun, nici nu vreau să spun vreo prostie, mai bine tac! Adică, nu știu ce scrie în acțiunea lor de judecată… Nici nu știam, am aflat de judecată acum un minut, mi-a scris cineva, `băi, v-a dat în judecată Antena!` Îți dai seama că ne așteptam să ne dea. Să le scrii că le doresc multă sănătate, fericire și putere de muncă!’, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru Cancan.

blank