Asigurările fragile vin din partea soţiei liderului UKIP

 Nigel+Farage

Liderul UKIP, Nigel Farage, fotografiat într-un club cu o halbă de bere în mână, în special după victoria la alegerile europene, “fumează şi bea prea mult” şi nu doarme suficient, a declarat soţia sa, Kirsten, în primul interviu pentru presa britanică.

Originară din Germania, soţia liderului partidului britanic antieuropean îl prezintă pe Nigel Farage drept o persoană fără niciun fel de cunoştinţe de informatică şi, de asemenea, îl apără în urma acuzaţiilor de rasism care i-au fost aduse în mai multe rânduri.

“Are un ritm de viaţă agitat. Nu doarme foarte mult, nu se odihneşte foarte mult, îi place adrenalina, nu are mese regulate şi fumează şi bea prea mult”, a dezvăluit Kirsten, într-un interviu pentru cotidianul Daily Telegraph.

Nigel-Farage-431037

Cu toate acestea, Nigel Farage ştie să se relaxeze când se întoarce acasă, unde tunde peluza şi duce gunoiul, a mai afirmat soţia liderului UKIP. “Îi place să pescuiască şi să se plimbe” şi nu se uită foarte mult la televizor, a mai povestit soţia politicianului britanic.

Kirsten Farage a justificat, de asemenea, salariul de secretară a soţului său, care, după cum a povestit, nu ştie să folosească un calculator. “Are un telefon totalmente depăşit. Poate doar să trimită şi să primească sms-uri. Dacă îi spun să citească ceva, poate să deruleze textul în sus şi în jos, a învăţat cum să facă acest lucru, dar cam atât”, a mai afirmat Kirsten.

Ea a respins, de asemenea, acuzaţiile de rasism aduse soţului său. “Îl afectează atacurile personale, dar pe mine nu mă deranjează, deorece ştiu că nu este rasist”, a mai declarat soţia liderului UKIP.

Cu o poziţie vehementă anti-imigraţie, Nigel Farage şi-a atras numeroase critici recent, după ce a declarat că înţelege teama britanicilor care au vecini români, însă ulterior şi-a cerut scuze şi a pus remarca pe seama oboselii provocată de campania electorală.