Actualitate

Nicuşor Dan insistă să fie băgat în seamă. Vezi ce i-a cerut Alinei Gorghiu

Nicuşor Dan candidează la Primăria Capitalei din partea Uniunii Salvaţi Bucureştiul, și ține morțiș să fie și el băgat în seamă. Altfel nu se explică reacția ciudată a acestuia de a cere copreşedintelui PNL Alina Gorghiu retragerea lui Ludovic Orban, deși liberalul a anunțat că se retrage.

„Alina Gorghiu îmi sugerează, într-o emisiune TV, să mă retrag din cursă în favoarea lui Ludovic Orban. Vreau să vă asigur că nu voi accepta să fac jocul niciunuia dintre partidele vechi. Alina Gorghiu greşeşte. Sondajele arată că, într-o confruntare directă cu PSD-ul, voi obţine cele mai multe voturi, aşa încât găsesc că e mai rezonabil ca PNL să-şi retragă candidatul, dacă vrea într-adevăr ca PSD să nu câştige”, a scris Nicușor Dan pe Facebook, de altfel instrumentul de care s-a folosit cel mai des atunci când a vrut să spună ceva.

Scesta mai crede că PNL şi PSD au o lungă istorie în care au lucrat împreună împotriva intereselor alegătorilor. „Mandatul meu va pune stop acestui blat între politicienii care au fost la putere. O invit pe Alina Gorghiu să retragă candidatura domnului Orban. Îi invit pe susţinătorii PNL să voteze cu mine, fiindcă doar aşa vor fi siguri că votul lor este respectat”, a mai susţinut candidatul USB.

blank
blank