Nicuşor Dan
Politic

Nicuşor Dan: În principiu, îmi doresc un al treilea mandat la Primăria Capitalei / Nu candidez la prezidențiale, vreau să mă concentrez pe Bucureşti

Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, a declarat că-și dorește un al treilea mandat deoarece Bucureștiul are multe restanțe și e mult de muncă. Acesta a mai precizat că în următorii doi-trei ani nu intenționează să-și facă partid și a exclus posibilitatea de a candida la prezidențiale, chiar dacă propunerea ar veni din partea USR.

Nicuşor Dan nu candidează la prezidențiale 

„Am spus asta în campanie, am spus şi după alegeri. Răspunsul meu e acelaşi: am primit un mandat pe patru ani, sunt proiecte pe care le-am început aici. (…) Nu (cu privire la o candidatură la alegerile prezidenţiale – n. r.), răspunsul l-am dat deja. Am avut o relaţie foarte bună cu USR, aşa cum am avut şi cu PMP şi cu PNL – mai puţin ultimele luni de campanie, în care era evident că fiecare şi-a dat mesajul lui.

Am avut o relaţie foarte bună cu USR în toţi aceşti ani. Nu vreau să comentez foarte mult ce se întâmplă în interiorul partidului, dar dincolo de asta, am spus înainte de campania pentru Bucureşti că vreau să mă concentrez pe Bucureşti şi aşa rămâne”, a declarat Nicuşor Dan la Digi 24, potrivit Agerpres.

Nicuşor Dan mai vrea un mandat la Primăria Capitalei

„În principiu îmi doresc un al treilea mandat, pentru că proiectele Bucureştiului sunt multe, restanţele Bucureştiului sunt multe şi dacă facem comparaţie cu oraşe, chiar româneşti din vestul ţării, e o diferenţă. Dar, în fine, ce se va întâmpla peste doi, trei, cinci, zece ani… mai vedem. (…)

2024 a fost pentru Primăria Municipiului Bucureşti. În principiu, 2028, îmi doresc un nou mandat pentru Primăria Bucureşti, dar lucrurile se mai pot schimba”, a mai afirmat Nicușor Dan.

blank