Nicușor Dan
Politic

Nicușor Dan îl atacă dur pe Cristian Popescu Piedone! ”Oricât ar părea de ireal, există riscul ca Piedone cu gașca lui de interlopi să câștige Primăria Capitalei”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a transmis câteva lucruri bucureștenilor care îl susțin, însă nu fără câteva acuzații în discursul său. Ce acuzații i-a adus lui Cristian Popescu Piedone.

Într-un videoclip electoral pe care Nicușor Dan l-a postat pe TikTok, acesta îl atacă dur pe Cristian Popescu Piedone.

Primarul Capitalei spune că ”există riscul ca Piedone și gașca lui de interlopi să câștige Primăria Capitalei”

Astăzi, 1o aprilie, Nicușor Dan a postat un videoclip electoral pe TikTok, în care îl acuză dur pe Cristian Popescu Piedone!

„Vă invit să donați pe pagina mea Nicușordan.ro. Urmează o campanie foarte grea. Oricât ar părea de ireal, există riscul ca Piedone cu gașca lui de interlopi să câștige Primăria Capitalei! De aceea este nevoie de informare, este nevoie de mobilizare, de aceea am nevoie de sprijinul vostru”, a fost mesajul transmis de Nicușor pe platforma TikTok.

Cătălin Cîrstoiu l-a provocat pe Nicușor la o dezbatere față în față

După videoclipul postat pe internet, Nicușor Dan pare că ia în serios candidatura lui Piedone la Primăria Capitalei. Totuși, actualul primar al Capitalei nu se luptă doar cu Cristian Popescu Piedone, ci și cu Cătălin Cîrstoiu.

Cătălin Cîrstoiu, candidatul Coaliției la Primăria Capitalei, l-a invitat pe actualul edil Nicușor Dan la o dezbatere față-n față.

Replica medicului a venit după ce Nicușor a declarat despre adversarul său că nu ar avea un plan concret pentru dezvoltarea Bucureștiului.

„Înțeleg că dl Nicușor este curios în legătură cu proiectele mele despre București. Haideți la o dezbatere 1-1, domnule Nicușor, să discutăm despre București, de ce vă ascundeți? Haideți, curaj!”, a scris Cătălin Cîrstoiu pe Facebook.

blank