Nicușor Dan
Politic

Nicușor Dan e, oficial, candidatul Forței Dreptei pentru un nou mandat de primar general al Bucureștiului

Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a fost oficial desemnat sâmbătă drept candidat al formațiunii Forța Dreptei pentru un nou mandat în funcția de primar general al Bucureștiului.

Nicușor Dan a recunoscut că ar fi făcut și anumite greșeli în timpul mandatului său, dar a subliniat că nu și-a bătut joc de alegerea oamenilor și de votul pe care i l-au acordat.

Nicușor Dan a recunoscut că ar fi făcut și anumite greșeli în timpul mandatului său, dar a subliniat că nu și-a bătut joc de alegerea primește sprijinul Forței Dreptei pentru a conduce Bucureștiul

Până acum, primarul nu era susținut de niciun partid politic important, iar PNL a anunțat că îi oferă susținere doar dacă se alătură formațiunii.

La Conferința de alegeri a Forței Dreptei București, delegații prezenți în sală au exprimat votul lor în unanimitate prin ridicarea mâinii.

„În politică contează un singur lucru, să faci ce vor oamenii să faci, adică ce vor susţinătorii tăi să faci. Am fost parte acum 4 ani la doar o parte din discuţii care au fost dificile, dar a existat atunci o voinţă politică şi a existat atunci la nivelul partidelor de dreapta din municipiul Bucureşti, voinţa de a pune capăt a 12 ani de jaf PSD în Bucureşti.

A fost o decizie dificilă, corectă şi oamenii au venit şi ne-au votat”, a spus Nicușor Dan, după desemnare.

Nicușor Dan

Edilul recunoaște că a făcut și greșeli în timpul mandatului său

El a exprimat încrederea că, împreună cu colegii săi, va reuși să aducă în atenția oamenilor parcursul de la începuturile mandatului său până în prezent.

Nicușor Dan s-a arătat optimist că bucureșteni au înțeles ce muncă a avut de făcut în București și pe parcursul anilor de mandat au observat câteva progrese majore în oraș.

„Probabil că am făcut greşeli în intervalul ăsta, însă niciodată nu ne-am bătut joc de votul pe care oamenii ni l-au dat.

Nicușor Dan blank

Sunt optimist că oamenii au înţeles, trebuie şi noi să le aducem aminte că nici măcar nu aveam marcaje rutiere în oraşul ăsta, ne rupeam picioarele la Piaţa Unirii că nu erau dalele alea, erau sărite din trotuar, de acolo am plecat.

Sunt optimist că reuşim să le explicăm bucureştenilor de unde am pornit şi unde am ajuns şi unde putem să ajungem cu aceeaşi seriozitate”, a subliniat Nicușor Dan.

blank