La 21 de ani a lăsat stâna şi a plecat la oraş, punându-şi talentul pe masa rădăuţenilor

Nicusor

Nicuşor Coroamă (21 de ani), ciobanul care a făcut senzaţie la cea de-a doua ediţie a concursului culinar “MasterChef”, de la PRO TV, a lăsat stâna şi este acum bucătar- şef la un restaurant din centrul oraşului sucevean Rădăuţi. Tânărul susţine că aceasta este adevărata lui vocaţie şi nu mai vrea să se întoarcă la păstorit mioare.

nicusor_5
Bucatarul Nicusor, mandru de o reteta proprie

Faima câştigată în urma concursului de gătit i-a adus lui Nicuşor o slujbă ideală, aşa cum mărturiseşte chiar el. Imediat ce a fost angajat la localul din Rădăuţi, fostul oier a preluat frâiele bucătăriei şi a schimbat meniul.

Scopul lui declarat: să facă mâncare nu numai pentru cei cu buzunare largi, ci şi pentru clienţii cu venituri mai modeste. “MasterChef m-a ajutat foarte mult, pentru că am învăţat reţete de la colegi. Aici, la restaurant, mi-am pus mintea la contribuţie şi am reuşit să fac un meniu personalizat”, a povestit Nicuşor Coroamă.

nicusor colegi-si-patron-dreapta
Nicusor, alaturi de colegii sai si de patron (foto dreapta)

Cât despre stână, locul de unde a plecat în aventura vieţii lui, tânărul bucătar nici nu mai vrea să audă. A lăsat mioarele în grija tatălui său şi el îşi urmează visul. “Mi-a plăcut să mă ocup de oi, dar nu mai este locul meu acolo. Vreau să învăţ cât mai multe reţete şi să inventez altele. Pasiunea mea este gătitul”, a mai spus fostul ciobănaş.

nicusor-local.jpg

Patronul restaurantului din Rădăuţi, Florin Iacoban, recunoaşte că l-a angajat pe Nicuşor tocmai pentru că este faimos. Imediat după ce s-a terminat show-ul de la Pro TV, l-a căutat şi l-a convins să i se alăture, ca să crească popularitatea localului. “Renumele ţi-l câştigi şi îl păstrezi cu un bucătar celebru. Aşa atragi clienţi”, susţine proprietarul restaurantului.

 

Citeste si...
Rodica Miron din nou este provocatoare!