Monden, Stiri

Nicu Maharu despre Simona Sensual : „Am dus-o acasa si am spart-o”

Nicu Maharu despre Simona Sensual : „Am dus-o acasa si am spart-o”

 

blankNicu Maharu a inceput sa primeasca atentie in momentul in care a format un cuplu cu Simona Sensual, aceasta avand varsta de numai 18 ani. 

La o asemenea varsta adolescentina si frivola Sensual a cazut prada sarmului lui Nicu Mahar si asa a ajuns iubita lui. Cei doi au fost impreuna multi ani de zile iar Maharu incepe tocmai acum sa dea din casa : „Cand am cunoscut-o pe Simona era virgina si asta mi-a placut. Era frumoasa, arata bine, asa ca am inceput sa ii fac ochi dulci. Ea era moarta dupa mine, asa ca a cedat repede.”, spune Maharu.

Pentru o adolescenta conteaza foarte mult prima noapte de dragoste, conteaza sa existe un cadru romantic, lumanari si asternuturi din satin. Nu si pentru blonda Simona Sensual conform spuselor lui Maharu : „Ce flori, ce sampanie, ce sens avea sa mai pierdem timpul. Am dus-o acasa la mine si am spart-o. Mi-a placut de ea, s-a descurcat bine. Stia ce sa faca. A doua zi mi-a spus ca ma iubeste si ca va fi mereu a mea.”, declara fostul iubit al blondei. Acesta a mai spus ca Simona este inca indragostita de el si ca intr-un final o sa se intoarca la el : „Acum face fite, dar o sa ii treaca. Sunt sigur de asta, ma iubeste prea mult, sunt o persoana speciala pentru ea.”, a punctat Maharu.

 

blank