Monden, Stiri

Nicoleta Luciu vanduta pentru rating

Nicoleta Luciu vanduta pentru rating

blank

Foarte multe persoane din anturajul Nicoletei Luciu, mai ales familia acesteia, sunt complet dezamagite de cum au reactionat anumiti moderatori de emisiuni tv in ceea ce priveste presupusa aventura a sotului ei . Acestia au ramas cu impresia ca practic televiziunile au maturat pe jos cu notorietatea Nicoletei.

Vizat in acest sens este chiar trustul ProTv, care dupa ce a avut o colaborare tesuta pe frumusetea lui Nicoleta Luciu, au vandut-o pe cateva zile de rating. Cel mai revoltat este nasul de cununie al Nicoletei Luciu si al lui Zsolt Csergo, Peter Imre care ataca dur trustul Media Pro si mai ales pe Adrian Sarbu acuzandu-l ca este un insetat dupa bani.
„E un cuplu valabil si valoros. Va trece peste un moment neplacut creat de niste nemernici, din punctul meu de vedere, si va merge inainte si va fi, ca si pana acum, un cuplu de invidiat”, a declarat Imre intr-o emisiune tv.

Practic omul de afaceri Peter Imre este dezgustat de intreagul circ mediatic creat de Protv conform propiilor declaratii si tine partea mirilor oriunde s-ar afla. Lupta pentru institutia casatoriei in care s-au aventurat cei doi pentru a forma o familie frumoasa. Iuliana Luciu, sora mai mica a Nicoletei, este si ea mahnita in ceea ce priveste modul in care sora ei este vanduta si cum adevarul este tras de par la televizor. Cert este ca Nicoleta Luciu nu o sa divorteze si o sa ramana impreuna cu Zsolt, de dragul copiilor cel putin.

blank