Showbiz, Stiri

Nicoleta Luciu: “Eu imi doresc foarte tare ca ei sa aiba gemeni sau tripleti din prima”

Nicoleta si sotul ei, Zsolt Csergo, se pregatesc sa devina nasii cuplului Bianca Dragusanu – Victor Slav la sfarsitul lunii acesteia.

Vedeta recunoaste ca, printre pregatirile de nunta, a inclus si eliminarea a doua-trei kilograme, avand chiar si zile intregi in care nu mananca nimic pentru a reusi.

Bianca-Dragusanu-Nicoleta-LuciuIn concediul petrecut alaturi de viitorii fini, insa, Nicoleta a descoperit ca se poate si fara infometare, Bianca mancand mai mult decat ea, dar mai chibzuit.

RTEmagicC_bianca_dragusanu_nicoleta_luciu_0.jpg“De multe ori nu apuc sa mananc nimic toata ziua. Stau cu o cana mare de cafea cu miere si scortisoara si aia ma tine in picioare pentru toata ziua. Cand am fost in vacanta, m-a surprins Bianca. Chiar stie ce si cum sa manance si a mancat mai mult decat mine. In plus, m-a surprins ce om minunat e ea in viata de zi cu zi”, a declarat Nicoleta.

5“Eu imi doresc foarte tare ca ei sa aiba gemeni sau tripleti din prima. Asta ii doresc Biancai. Ii voi darui Biancai la nunta ceva ce poate fi lasat mostenire si la fiica. O bijuterie clar”, a continuat vedeta. (D.A)