Featured, Showbiz

Nicoleta Luciu este din nou gravidă. Primele Imagini cu vedete după ce s-a făcut acest anunț

Nicoleta Luciu a lăsat de înțeles că ar putea fi din nou însărcinată. Un important aport în această dezvăluire l-a avut și Rocsana Marcu. Aceasta a spus despre Luciu că ar aştepta cel de-al cincilea copil, având în vedere că i-a crescut burtica.

Nu numai spusele moderatoarei, ci şi această fotografie, pe care a postat-o Nicoleta Luciu pe blogul său, ar putea duce la întărirea acestei ipoteze. Nicoleta apre într-o fotografie de la mare cu câteva kilograme în plus iar burtica este crescută.
Nicoleta Luciu a spus de multe ori că își dorește o familie numeroasă şi se pare că visul i s-a îndeplinit. În momentul de față, Nicoleta Lujciu are are patru copii, tripleţii Kim, Kevin şi Karoly şi pe Zsolt jr. , de care se ocupă ca ei să crească armonios şi să primească o educaţie bună.
Nicoleta Luciu s-a mutat la Mircurea Ciuc, oraşul de unde este sotul ei, Zsolt Csergo, pentru a nu-şi mai ţine copiii ore-ntregi în trafic.

Cu timpul rămas liber, bruneta a povestit că face tot ce îi trece prin cap cu copiii săi. „Mergem în parc, aruncăm cu pietre, jumulim iarba, omorâm furnici! Nu faceţi aşa ceva ! Este greu, dar şi frumos! Eu nu m-am văitat niciodată”, a spus vedeta.13942229-1193193957389239-594844342-n

blank
blank