Showbiz, Stiri

Nicoleta Luciu, din nou pe perfuzii, în direct!

Starleta nu mai poate avea o cădere decât în faţa camerelor de filmat!

 nicoleta_maruta

Ce s-a întâmplat, de fapt? Nicoleta Luciu s-a întors în satul natal, unde nu mai fusese de 17 ani, şi şi-a revăzut tatăl cu care are o relaţie rece.

nicoleta_tatal

Nicoleta a izbucnit în lacrimi în faţa porţii. “Din copilărie n-am mai fost aici. Am emoţii. Se trezesc amintiri. N-am mai intrat în curte de 17 ani. E ciudat şi dureros în acelaşi timp. Mi-e greu să-l văd aşa pe Luciu (n.r. – tatăl ei). Sunt un pic mai dură cu el pentru că nu mă ascultă. Trebuie să îmi promită că nu mai bea. Dacă termină renovarea casei, vin şi eu cu copiii. E ultima oară când îi mai întind o mână. E încă tânăr şi mai poate fi salvat de viciul ăsta. Luciu este un altfel de om”, a spus Nicoleta, despre tatăl care are probleme cu băutura.

nicoleta_luciu01

“Îmi cer iertare că ne-am certat. Îmi doresc să fim din nou o familie. Îmi e dor de familie”, a spus Ion Luciu, tatăl vedetei.

Se pare că emoţiile revederii au copleşit-o pe Nicoleta, care a avut nevoie de îngrijiri medicale înainte de a păşi în direct, în platoul emisiunii “La Măruţă”. Vedetei i s-a administrat o perfuzie, cu care a şi intrat în emisiunea lui Cătălin Măruţă. “M-a răscolit foarte mult ce s-a îmtâmplat azi. Probabil că am cedat”, a explicat Nicoleta.