Nicoleta Luciu
Showbiz

Nicoleta Luciu, apariţie la final de vară! Cum arată acum fosta actriță

Nicoleta Luciu, apariţie bombă la final de vară! Vedeta și-a înnebunit fanii. Atât bărbații, cât și femeile au fost fascinați de felul în care arată la cei 42 de ani ai ei.

Nicoleta Luciu, apariţie bombă la final de vară! Cum arată vedeta la aproape 43 de ani?
Nicoleta Luciu, apariție bombă în ultima zi de vară! Pe data de 12 septembrie, vedeta va împlini respectabila vârstă de 43 de ani, însă arată de parcă ar urma să împlinească doar 23 de ani.

De când s-a căsătorit, ea și-a dedicat timpul familiei ei, în special copiilor ei. Nu a mai apărut în emisiuni TV sau telenovele românești și postează rar pe rețelele sociale. În plus, oferă rar interviuri despre viața ei.

Miercuri, 30 august 2023, aproape de miezul nopții, ea și-a surprins fanii și prietenii virtuali. A postat o fotografie pe contul ei de Facebook, care i-a bucurat mult pe fanii ei, atât pe bărbați, cât și pe femei. În acea poză, ea nu este machiată deloc, are părul desfăcut și poartă o cămașă albă din in, decoltată. Pielea ei arată bine, buzele sunt pline și hidratate, iar tenul ei este impecabil, de parcă ar avea doar 22 de ani, ci nu 42.

Nicoleta Luciu

Postarea ei a strâns în doar câteva ore zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii pozitive, atât din partea bărbaților, cât și din partea femeilor: „Tot frumoasa aia rămas și trecerea anilor” / „Aceeasi ca intodeauna, neschimbata in ciuda ani lor care trec atat de repede! Superba!” / „Tot superba ai ramas!” / „Ești superbă” / „Esti aceeași dintotdeaună, o minunată!!!” / „Ești superbă de frumoasă de nota 10 pluș cu felicitari te pup fetița mea” / „Te apreciez pt.frumusete și ca ești familista nu o patachina ca majoritatea …”

Nicoleta Luciu, criticată dur pentru ultima ei apariție

Deși, acum, a fost apreciată de fanii ei, la începutul anului, ei i-au reproșat că nu mai grijă de ea. O internaută a spus chiar că Nicoleta Luciu și-a distrus fața din cauza operațiilor estetice, care i-au răpit frumusețea naturală.

„N-are nicio legătură cu ce a fost… și-a facut operații care au banalizat-o.. e ca o nașă mare – așteaptă perinița! Nici nu pot să mă uit la fotografii…”, a comentat cineva.

„Mie mi se pare o rochie de babă! Nu aș purta asa ceva!”, a spus altă persoană.

„Zici ca e mamaia de pe uliță cu hainele de duminică”, a scris altcineva.

„Cu mâinile în șold ca o precupeață pusă pe harță o Doamne!”

„Refuz sa cred că este ea!”, a scris un om.

„Nu e Nicoleta Luciu! Nu se poate să arate așa? Ce rochie e aia? Arată oribil, vă bateți joc de Nicoleta”, a adăugat alt internaut.

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu suferă de ani de zile de alopecie

Vedeta arată impecabil, chiar dacă suferă de alopecie, o afecțiune medicală din cauza căreia își pierdea podoaba capilară. Pentru a o ține sub control și a îi minimiza efectele, a făcut tratamente săptămânal. Pentru fiecare ședință, plătește între 1000 de euro și 2000 de euro.

„Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are… luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute”, a recunoscut ea în urmă cu ceva timp.

blank