Showbiz, Stiri

Nicoleta Luciu, ADEVĂRUL despre relația cu SOȚUL ei.

Nicoleta Luciu și soțul ei Zsolt Csergo au împreună patru copii, iar familia pare să fie cel mai important lucru pentru amândoi. Chiar dacă el a călcat strâmb, se pare că au reușit să treacă peste acel episod.

nicoleta-luciu-zsolt_01_9b448d5ad8

Nicoleta Luciu și soțul ei au fost protagoniștii unui scandal de proporții după ce s-a aflat că Zsolt a înșelat-o mai mult timp cu o antrenoare de fitness.

Deși toată lumea credea că vor divorța, Nicoleta Luciu  a găsit puterea de a trece peste infidelitatea soțului, în mare parte și de dragul copiilor, dar și pentru că, spune, ea Zsolt a știut întotdeauna să-i acorde atenția necesară și să țină cont de dorințele ei.

”Soţul meu este un om foarte deştept. Am învăţat foarte multe lucruri de la el. Este un om familist, care ştie întotdeauana ce vrea. La un bărbat contează foarte mult că îşi doreşte o familie. Este un om cu picioarele pe pământ. Am fost foarte tăioasă cu el în acele momente, când am aflat despre întâmplarea cu amanta. Îmi pare rău, pentru că nu merita.

Trebuie să întorci foarte repede foaia şi asta am făcut. M-am gândit că trebuie să trec foarte repede peste episoadele negative. M-am gândit că nu m-am simţit niciodaă neglijată, nici înainte şi nici după. Nu m-a durut şi nu trebuie să îmi înnegresc sufletul şi mintea cu episoade negative. Am tot ce îmi doresc şi copii sănătoşi şi momente frumoase. Totul trebuie să fie frumos în interior, nu trebuie să vedem ce se întâmplă în afara cercului. Timpul le rezolvă pe toate”, a declarat Nicoleta Luciu la Antena Stars.

blank
blank