Showbiz, Stiri

Nicole Scherzinger spune adevarul despre Pussycat Dolls

Nicole Scherzinger spune adevarul despre Pussycat Dolls

Nicole Scherzinger spune adevarul despre Pussycat Dolls

Aflata intr-o emisiune televizata cantareata Nicole Scherzinger face dezvaluiri socante despre ce a reprezentat de fapt Pussycat Dolls.

Aceasta spune ca ea era singura care canta cu adevarat in formatie si ca restul fetelor doar mimau. In majoritatea melodiilor Nicole canta melodia principala iar vocile care pareau ca apartin celorlalte colege de fapt tot ea le canta, inregistra melodia de mai multe ori apoi o punea cap la cap si totul parea ca si cum intreaga formatie canta la unison. 

Practic vocea cantaretei se ragaseste in proportie de 95% in toate melodiile, conform 7sur7.be., dar nu ii pare rau deoarece intreaga declaratie a fost spusa ca un fapt ce s-a intamplat si nu ca o rautate : ‘Le iubesc pe fete. Sunt ca si surorile mele’, a spus Nicole.

Formatia Pussycat Dolls s-a destramat in anul 2010 iar in acest moment Nicole Scherzinger continua sa scoata albume solo si este membra in juriul emisunii X Factor.

„Nu voi uita niciodata ziua in care am terminat albumul „PCD”. Ron (n.r. Ron Fair, producatorul grupului) si cu mine le-am dus pe fete in studio si au ascultat. Era prima oara cand ele ascultau muzica.

Intelegeti ce spun? Albumul a fost inregistrat ca fiind al grupului Pussycat Dolls si era prima oara cand ele ascultau piesele.”, a completat Nicole Scherzinger .

blank