International

Nicole Kidman, apariţie superbă pe coperta Vogue

Nicole Kidman este una dintre cele mai frumoase si apreciate actrite ale momentului, iar succesul ei dureaza de ani buni.

Actriţa, acum în vârstă de 48 de ani  (implinit la 20 iunie) a vorbit recent despre povestea de dragoste cu soţul ei, Keith Urban. Ea a mărturisit că nu-i vine să creadă cum s-au cunoscut în momentul perfect pentru amândoi. Vogue Australia a reuşit o mişcare publicistică interesantă în numărul din septembrie.629751s

O şedinţă foto cu Nicole Kidman, în care aceasta a pozat în faţa legendarului munte Uluru, marcând astfel a 30-a aniversare a redării Parcului Naţional Uluru-Kata Tjuta tradiţionalilor săi proprietari, băştinaşii din tribul Anangu, de către guvernul australian. În imaginile realizate de fotograful Will Davidson, pictorial supervizat de directorul de modă al Vogue Australia, Christine Centenera, vedeta apare în mai multe ţinute rustice, care îi vin de minune, ca şi cum ea ar trăi de când lumea într-o zonă izolată, în care s-a obişnuit cu viaţa grea.

Nicole Kidman s-a declarat copleşită de frumuseţea celebrului munte portocaliu Uluru.„Sunt fermecată de el. Am fost mereu furată de acest peisaj şi cred că aici e ceva special… energia şi lumina pe care o degajă… e ceva magic, un loc special”, a spus ea. Pictorialul pentru Vogue i-a dat ocazia să se întâlnească cu băştinaşii, să-i cunoască şi să le înţeleagă modul de viaţă. Nicole, care este şi ambasadoare ONU a Bunăvoinţei, a dansat cu femeile aborigene din tribul Mutitjulu, îmbrăcate în portul lor tradiţional. relatează cotidianul britanic Daily Mail. 

Actriţa a vorbit, în articolul publicat de Vogue, şi despre mariajul cu interpretul de muzică country Keith Urban, spunând că povestea lor pare desprinsă dintr-un scenariu de film. Cei doi s-au căsătorit în 2006, în Australia, la 12 luni după ce s-au cunoscut, la un eveniment organizat în Los Angeles. Nouă ani mai târziu, cu doi copii (Sunday, în vârstă de şapte ani, şi Faith, patru ani), actriţa în vârstă de 48 de ani reflectă la aproape un deceniu de căsnicie şi se declară copleşită de privilegiul de a trăi o asemenea fericire. 

„E incredibil că ne-am găsit unul pe altul în acea etapă din viaţa noastră în care amândoi eram capabili să ne cunoaştem în acest mod şi să pornim spre viitor”, a spus ea pentru Vogue. „Ne-am dedicat unul celuilalt şi relaţiei noastre; prioritatea noastră e să fim împreună. Nimic nu este pe degeaba”, a adăugat vedeta.Nicole Kidman, care a călătorit în Teritoriul de Nord din Australia la începutul lunii iulie pentru a realiza şedinţa foto publicată de Vogue, a recunoscut însă că, deşi are un mariaj solid, au existat şi momente dificile.

 „E o poveste de dragoste, dar e una adevărată”, a spus ea, sugerând că nu este ocolită de situaţii tensionate, ca în orice cuplu. Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul „Pe viaţă şi pe moarte”, în regia lui Gus Van Sant. A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul „Portretul unei doamne” (1996), o adaptare a romanului lui Henry James, notează Mediafax. 

Actriţa a jucat în filme cu buget mare, precum „Pacificatorul” (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum „Ce vrăji au mai făcut fetele” (1998), alături de Sandra Bullock, şi în filme de autor, precum „Dogville” de Lars Von Trier. În 1999, Kidman a jucat în „Cu ochii larg închişi”, în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul „Moulin Rouge!”, care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul „Orele” (2002).

blank