International, Stiri

Nicolas Sarkozy a luat prânzul cu Vladimir Putin

Întâlnirea de taină a avut loc ieri, la Moscova

 sarko

Nicolas Sarkozy, fostul preşedinte al Franţei, a anunţat că s-a întâlnit luni, în Rusia, cu Vladimir Putin, notează AFP, citată de Agerpres.

Fostul președinte al Franței Nicolas Sarkozy a declarat luni pentru AFP că s-a întâlnit în cursul zilei cu președintele rus, Vladimir Putin, în Rusia, unde a însoțit-o pe soția sa, cântăreața Carla Bruni, care seara a susținut un concert la Moscova.

‘Ne-am întâlnit’, a declarat el după încheierea concertului, fără să precizeze locul acestei întâlniri. ‘Chiar am luat prânzul împreună’, a adăugat Nicolas Sarkozy. Întrebat în legătură cu conținutul discuțiilor sale cu Vladimir Putin, fostul șef al statului francez nu a răspuns, făcând un gest vag cu mâna.

Vladimir Putin s-a aflat luni la Soci, în sudul Rusiei. Mai multe mass-media din Franța au informat în ultimele zile că Nicolas Sarkozy, confruntat în țară cu un scandal financiar în rândul partidului său, UMP, urma să aibă luni o întâlnire cu Vladimir Putin în Rusia, cu trei zile înainte de o întrevedere la Paris între liderul de la Kremlin și șeful statului francez, François Hollande.