Showbiz, Stiri

Nicolae Mitea e ISTORIE! Cum va arata viitorul iubit al Andreei Tonciu!

Andreea Tonciu este o femeie libera si fericita. Bruneta a trecut peste despartirea de Nicolae Mitea, iar acum se bucura din plin de viata.

61584068

Bruneta a povestit despre motivele pentru care s-a despartit de fostul iubit, Nicolae Mitea si despre cum se simte ca femeie libera in acest moment. “Sunt liberă, relaxată şi fericită. Între mine şi Nicky nu mai mergea relaţia şi ne-am certat. Şi ştii cum e ciorba reîncălzită nu mai are acelaşi gust. Despărţirea a fost de comun acord pentru că am fost împreună 6 ani şi aşa mi s-a părut normal. Ajunsesem să îmi doresc altceva de la viaţă. Vroiam să locuim împreună şi el nu a vrut, chiar dacă plănuiam să facem nunta anul viitor”, a mărturisit Andreea la o emisiune tv.

Andreea a tinut sa precizeze, cum va arata viitorul ei iubit. : “Ştiu să spăl, fac mâncare şi fac şi curat în casă. Nu îmi fac griji că nu o să găsesc pe cineva. Vreau doar ca următorul să locuiască singur, să fie nebunatic, să fie înalt, brunet, cu muşchi şi să nu fie fotbalist”, a mai adaugat Andreea Tonciu.