Showbiz

Nicolae Guta si Beyonce sunt IN STARE DE SOC!

Beyonce de Romania este gata sa rupa orice legatura cu tatal fetitei sale, Nicolae Guta. Blondina vrea sa o creasca pe Anais singura, iar manelistul sa-i plateasca pensie alimentara.

61646850

Venirea pe lume a micutei Anais a schimbat-o enorm pe Beyonce de Romania. Madalina isi iubeste foarte mult fetitat si este mereu alaturi de ea. Atunci cand participa pe la vreo emisiune sau trebuie sa se intalneasca cu avocatul care o reprezinta, Beyonce isi lasa fetita in grija mamei. Din cate se pare, blondina isi doreste ca fetita ei sa ajunga cocheta si sa fie mereu atenta la cum arata.

61628020

Primele exercitii le-au facut deja. Anais a fost machiata, dar nu in realitate, ci cu ajutorul Photoshop-ului. Fanii nu au fost foarteincantati de ideea Madalinei. “Prea fragila pentru machiaj, prea micuta”, “E fumoasa si fara machiaj, mami”

61647138

Adevarata problema este insa alta. O parte din mamici i-au atras atentia lui Beyonce si au indemnat-o sa mearga de urgenta la doctor. Din cate se pare, fiica ei are un defect de vedere: “Madalina, vezi ca cea mica are probleme cu vederea cu ochiu sting. Sper sa ma insel sa nu poarte ochelari”, “Are probleme la ochi, saraca”

blank