Showbiz, Stiri

Nicolae Guta se cearta cu amanta pe la tv

Nicolae Guta se cearta cu amanta pe la tv

blankAmanta manelistului Nicolae Guta a iesit la tv sa spuna tuturor ce se intampla. Aceasta a facut declaratii de-a dreptul penibile, atat de penibile incat nici nu merita mentionate, pentru ca se face referire la fratele mort al manelistului si este de prost gust.

Chiar si Nicolae Guta a declarat ca intreaga situatie este penibila si chiar nu intelege momentul aparitiei amantei lui la tv. Acesta a recunoscut ca cei doi au avut o relatie, ca s-au iubit, dat atat.

„Daca vroiai sa apari la TV puteai sa te folosesti de orice prilej. Dar in perioada asta trec printr-o perioada critica. Stiu ca si mama ta e foarte bolnava si nu as vrea sa treci si tu prin ce trec eu. Stiu ca mama ta are acelasi diagnostic pe care l-a avut si fratele meu. Tu ma acuzi ca nu mi-am iubit fratele. Da, este adevarat. O cunosc pe Daniela si am avut o impresie foarte buna despre ea. Am avut relatii ca intre iubiti. La inceput am avut o impresie buna despre ea, dar niciodata nu m-am gandit ca o sa te folosesti de acest subiect ca sa apari la tv.”, a spus manelistul.


blank