Showbiz, Stiri

Nicolae Guta a intrat pentru prima oara in sala de forta!

Nicolae Guta este hotarat sa slabeasca si vrea sa dea burta jos in timp record. Pentru a avea o motivatie in plus, “Regele manelelor” a pus un pariu inedit cu Catalin Maruta.

61583067

Vrea un corp tras prin inel iar pentru asta este gata sa faca sacrificii mari. Tine dieta si promite sa mearga constant la sala de forta, acolo unde un instructor personal il va ajuta sa isi indeplineasca obiectivele. Nicolae Guta a facut pariu cu Maruta ca poate slabi intre 10 si 15 kg intr-o luna.

In momentul in care s-a cantarit in emisiune, pe 29 septembrie, manelistul avea 102.9 kg. Acum a inceput sa fie atent la tot ce mananca si a intrat in premiera in sala de forta, unde nu i-a fost deloc usor.

“Este greu la deal cu boii buni. Imi este foarte greu. Asta mi-a trebuit sa ma iau la pariu cu Catalin Maruta. Am slabit cateva kilograme dar m-am ingrasat la loc. Cred ca e de la fiare. Eu am lucrarile mele aici”, a spus Nicolae Guta.

Catalin Maruta si Nicolae Guta au pus pariu pe imbracaminte. Daca manelistul va pierde, va cumpara nici mai mult nici mai putin de 5 costume, cu tot cu camasa, cravata si ce mai este necesar pentru o tinuta completa. In cazul in care va castiga pariul, el va fi cel care va avea 5 tinute in plus cu care sa se prezinte la evenimentele la care canta.

61583072

Nicolae Guta a incercat sa faca flotari. I-a iesit o singura repetare.
“Fac o singura flotare pentru ca nu erau in program. Sambata trebuia sa fac flotari. Era normal sa nu am forta sa fac mai multe, doar nu am mancat nimic”, s-a scuzat Guta.

blank