Nicolae Dica
Sport

Nicolae Dică, dărâmat de meciul nebun în care FCSB a învins Saburtalo cu 4-2. „Am îmbătrânit cinci ani în seara aceasta”

Nicolae Dică s-a întors la FCSB, după aproape patru ani, cu o victorie. Echipa lui a câștigat cu 4-2 duelul retur din turul doi preliminar al Europa Conference League, iar antrenorul a recunoscut că a avut emoții uriașe. La interviul de la finalul partidei i-a amintit lui Gigi Becali că mai are nevoie de investiții și de transferuri.

Nicolae Dică, prima reacție după FCSB – Saburtalo 4-2. FCSB a câștigat cu 4-2 duelul cu Saburtalo și s-a calificat turul trei preliminar din Conference League. Meciul a fost spectaculos cu multe faze de poartă și schimbări de situație. Gazdele au condus cu 2-0, au fost egalate, dar până la urmă s-au impus la două goluri diferență. A fost primul meci pentru Nicolae Dică la al doilea mandat de la FCSB. Antrenorul a recunoscut că a avut mari emoții. 

Nicolae-Dica
„Într-adevăr, am îmbătrânit cinci ani în seara aceasta, dar important e că ne-am calificat. Întotdeauna am emoții, dar sunt pozitive și le transmit și jucătorilor. Cred că ați văzut o altă atitudine a echipei, am făcut acel pressing sus. În a doua repriză ne-am retras puțin, ceea ce n-ar fi trebuit să facem. Le-am transmis că trebuie să jucăm, că avem timp”, a declarat Nicolae Dică la interviul de la finalul partidei.

Nicolae Dică vrea urgent transferuri la FCSB

Antrenorul a prins curaj și i-a amintit lui Gigi Becali că i-a promis că îi aduce jucători.

„Avem nevoie de întăriri, am vorbit cu MM, cu patronul. Avem nevoie de jucători de la mijlocul terenului în sus. Sper să-i aducem cât mai repede.

Coman și Edjouma au cerut schimbarea, altfel nu-i schimbam. Trebuie să avem aceeași încredere, aceeași atitudine și vom reuși lucruri frumoase”, a declarat Nicolae Dică, la Pro Arena.

FCSB a avut din nou o galerie superbă. 20.000 de fani au fost pe Arena Națională și au încurajat formația patronată de Gigi Becali.

„Suporterii au fost minunați, galeria la înălțime, mă bucur că i-am făcut fericiți. Am vorbit cu șeful galeriei și mi-a transmis că mă așteaptă la echipă”, a mai spus antrenorul.

În turul trei preliminar din Europa Conference League, FCSB o va înfrunta Dunajska Streda.