Featured, Showbiz

Nico are coronavirus. Cântăreața se află în izolare la domiciliu

Un spectacol al Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești, care trebuia să fie ținut sâmbătă, a fost suspendat după ce solista NICO a intrat în izolare la domiciliu, în urma contactului cu o persoană confirmată cu noul coronavirus. Și artistul Marcel Pavel este infectat cu noul coronavirus, alături de alți colegi din echipa emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Și NICO a participat în repetate rânduri la celebrul show cu vedete.

„Stimaţi spectatori, din cauza unor probleme independente de voinţa noastră, reprezentaţia de astăzi a spectacolului concert ‘Suflet pereche’ a fost suspendată. Deoarece în cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată cu coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni. Menţionăm că testul pentru coronavirus efectuat de artistă a ieşit negativ”, se arată într-o informare postată pe pagina de Facebook a teatrului.

Potrivit sursei citate, contravaloarea biletelor poate fi restituită atât înainte de ora stabilită pentru începerea spectacolului care urma să se desfășoare în Parcul Municipal Vest, cât și în timpul programului de funcționare a Agenției de bilete a teatrului.

Cine este Nico, solista care iese din tiparele showbiz-ului românesc
Nicoleta Matei (n. 1 februarie 1970, Ploiești, România), cunoscută simplu ca Nico, este o cântăreață română de muzică pop și vedetă de televiziune. Nico și soțul ei au un studio propriu.

1990 – A terminat Școala Populară de Artă din Ploiești și a devenit solista Teatrului Toma Caragiu din localitate, secția estradă.

A cântat peste hotare cu contract:

1993, China – programe de bar;

2001, Japonia – programe de varietăți.

1996-1999 – Patru ediții la rând, a obținut premiul pentru cea mai bună solistă vocală la Festivalul Național al teatrelor de estradă de la Constanța.

1998 – A obținut premiul I pentru cea mai bună voce feminină la Festivalul „Ion Vasilescu”;

1999 – A obținut premiul al II-lea la Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia pentru piesa „Și dacă viața mea”. În 1999 a debutat în muzica românească.

1999-2002 – A avut o colaborare cu B.U.G. Mafia pentru albumul acestora, „CASA”, la piesa „Cine e cu noi”. Tot în aceeași perioadă a colaborat cu Morometzii pentru piesa „Tic Tac 123”. În același an, a ajuns în finala Selecției Naționale Eurovision cu piesa „The Only One”. Concursul Eurovision a reprezentat pentru Nico o miză importantă deoarece a participat și în anii următori – 2002, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 – la acest concurs.

2003 – A obținut premiul al II-lea la Festivalul Internațional „Cerbul de Aur”, Brașov. Tot în acest an a lansat primul disc intitulat „Gând pentru ei”, care cuprinde colaborări cu Cabron, Don Baxter și Puya (La Familia) dar și Laurențiu Matei, soțul interpretei.

2004 – În Bulgaria, la Varna, a obținut marele premiu și alte 4 premii la Festivalul „Discovery Fest”. Tot în același an în Kazahstan, la Alma Ata, a obținut Marele Premiu și trofeul „Vocea Asiei”[1] și locul al II-lea la Festivalul de la Mamaia, (secția creație, compozitor Andrei Tudor).

2007 – Nico a trecut de preselecția națională pentru concursul Eurovision cu două piese, „Dulce amăruie” (compusă de Costi Ioniță) și „Love is all you need” (Laurențiu Matei). Prima s-a calificat în finală.

2008 – A câștigat dreptul de a reprezenta România la concursul Eurovision 2008, care a avut loc la Belgrad, Serbia, cu melodia „Pe-o margine de lume”, interpretată alături de Vlad Miriță. Clasându-se pe locul 7 în semifinală, piesa a ajuns în finala competiției, obținând 45 de puncte și locul 20 din 25 de țări participante. Informații complete pe ro.wikipedia.org.

 

blank