International, Stiri, Ultima Ora

Nicki Minaj: “Avortul pe care l-am avut ma va bantui toata viata”

Nicki Minaj apare pe coperta celui mai recent numar al revistei “Rolling Stone” si, cu toate ca etaleaza un look sexy si provocator, artista face cateva dezvaluiri emotionante despre viata ei.

1771591

Mai sincera si deschisa ca niciodata, Nicki a marturisit editorilor “Rolling Stone” ca in adolescenta a facut un avort, gest care o va bantui pentru tot restul vietii.

“Am crezut ca o sa mor. Eram doar o adolescenta si consider ca a fost cel mai greu lucru pe care a trebuit sa-l fac pana la ora actuala. M-a bantuit si ma va bantui toata viata, chiar daca a fost alegerea mea sa procedez asa. Pur si simplu nu eram pregatita sa devin mama si nu aveam absolut nimic de oferit unui copil”, a dezvaluit Nicki.

 

 

 

Printre altele, ea a mai vorbit si despre cum s-a transformat in femeie si mesajul pe care vrea sa il transmita tinerelor, chiar si prin videoclipuri scandaloase precum cel al piesei “Anaconda”.

 

 

 

“Sunt o femeie in adevaratul sens al cuvantului, matura. Lereprezint pe toate cele care vor sa fie sexy, puternice si sa danseze. Pe fetele care stiu cine sunt si nu le e rusine cu asta. Ce conteaza daca ai un fund mare? Da din el! Poti sa faci asta si sa si fii absolventa de facultate. Ba chiar le incurajez sa-si termine studiile”, a incheiat Nicki.