IT&C, Stiri

Nici nu s-a lansat bine in SUA, ca in Romania au si aparut falsurile iPhone 6. Cu cat se vinde un iPhone 6 “fake” pe piata neagra

Luna octombrie aduce si in Romania cele mai noi telefoane, de la Apple. Milioane de oameni au asteptat cu interes lansarea Iphone 6 si Iphone 6 plus.

gethumb.details.php

Aparatele vor aparea in magazinele din Statele Unite pe 19 septembrie, iar pretul unuia, fara abonament, va incepe de la 650 de dolari. Fiti insa foarte atenti ce va comandati. Pe piata romaneasca circula deja falsuri.

Ambele telefoane sunt mai subtiri, mai rapide si mai performante decat cele din vechea generatie. Accentul s-a pus insa pe marime. iPhone 6 are un ecran de 4,7 inch, iar 6 Plus de 5,5 undeva intre Sony Xperia z3 si Samsung Galaxy Note 4.

“Acestea sunt cele doua noi modele iPhone: iPhone 6 si iPhone 6 plus. Sunt, fara nicio indoiala, cele mai bune telefoane inteligente pe care le-am scos pe piata”, a spus Tim Cock, directorul executive Apple. “Pretul de pornire este de 199 de dolari”, a mai adaugat acesta.

Insa daca nu ai un abonament pe 2 ani in Statele Unite, atunci pretul celor doua modele porneste de la 650 de dolari, in sus.

“Apple ne-a aratat, in esenta, doua telefoane ceva mai mari, ceva mai bune. Insa in niciun caz cele mai performante de pe planeta. Dar impreuna cu noul ceas le deschid americanilor accesul catre doua industrii extreme de valoroase: cea a sanatatii si cea a platilor”, relateaza corespondentul Stirilor PRO TV, George Buhnici.

La 349 de dolari, acest ceas va avea ecran din safir si senzor de puls.

Cei care vor dori sa fie primii posesori de iPhone din Romania trebuie sa aiba grija la ofertele plasate deja pe internet. Unii vand replici care nu au nimic comun cu originalul. O recunoaste si acest domn din Bistrita.

Discutie vanzator-reporter

“- La telefon ai garantie?”
“- Pai, nu-s originale, cum sa ai garantie. Asta cand l-ai stricat, il repari daca vrei. Daca nu, nu-I mai faci nimic”

In cazul de fata, cumparatoarea sa a fost instiintata ca e vorba de un fals. Chiar si asa fata a fost entuziasmata.

In magazinele romanesti, cele doua modele noi de la Apple, originale, ar putea ajunge abia in octombrie, sustin operatorii de telefonie mobila. Cel mai probabil, pentru un iPhone 6 cumparat din tara vom plati aproximativ 900 de euro si peste 1000 de euro pentru un iphone 6 plus.