Showbiz, Stiri

Nici nu s-a despartit bine de Dani Otil si ii declara iubirea unui alt barbat. Vezi de cine s-a indragostit Mihaela Radulescu

Vedeta s-a despartit de curand de iubitul ei, Dani Otil, dar nu a ezitat sa-si marturiseasca iubirea pentru un alt barbat in fata intregii tari.

36b4e85009983191f1e7c0f8df810455Si norocosul este nimeni altul decat Toma Coconea, un temerar al maratoanelor dificile, care a reusit in aceasta vara sa isi dovedeasca spiritul de luptator in cadrul unei competitii grele, sponsorizate de un cunoscut producator de bauturi energizante.

toma-coconea2Sportivul a fost invitat la emisiunea lui Teo Trandafir pentru a povesti prin ce pericole a trecut pentru a ajunge la performanta dorita, insa a avut parte de o declaratie surpriza la care viseaza multi dintre barbatii din Romania. Chiar Mihaela Radulescu a intrat in direct in cadrul emisiunii si a spus in fata intregii tari cat de mult il iubeste si il pretuieste.

“Toma, te iubesc, Toma. Te iubesc din tot sufletul”, i-a marturisit vedeta aventurierului intrat vara aceasta in topul celor mai buni 10 atleti din lume.