Frumoasa de origine hispanică a cucerit juriul şi prin atitudinea faţă de agresiunile sexuale

  miss-nevada-1

Miss Nevada, Nia Sanchez, a fost aleasă Miss Statele Unite ale Americii 2014 și va reprezenta țara la cel mai important concurs de frumuseţe din lume Miss Univers. Nia Sanchez are 24 de ani și a fost încoronată cea de-a 63-a Miss USA de către Erin Brady, cea care a obținut titlul în 2013.

Nia Sanchez este de origine hispanică și locuiește în Las Vegas. Frumoasa americancă a reușit să impresioneze juriul atât cu frumusețea și formele ei perfecte cât și cu inteligența și spontaneitatea ei. Mai mult, se pare că a avut și noroc, deoarece atunci când a trebuit să răspundă unei întrebări din partea juriului, Rumer Willis, fiica lui Bruce Willis și Demi Moore a întrebat-o ce părere are despre faptul că a crescut foarte mult numărul agresiunilor sexuale din campusurile universitare americane.

Miss Nevada 1

Întrebarea i-a venit ca o mănușă frumoasei din Las Vegas, deoarece aceasta este o practicantă activă a artelor marțiale coreene taekowando, sport în care deține centura neagră cu patru dani. Nia Sanchez a răspuns la întrebare spunând că această problemă s-ar putea rezolva dacă femeile ar învăța să se apere singure.

Miss USA 2014 a povestit că a început să practice taekowando la vârsta de opt ani după ce a locuit cu mama sa o perioadă într-un adăpost pentru femei. Acest sport a ajutat-o să învețe să se apere, dar și să-și recâștige încrederea în ea.

Miss Nevada

Nia Sanchez a câștigat premiul cel mare și a fost încoronată Miss USA, după ce a ajuns în finală cu Miss North Dakota, Audra Mari. În ultimul act al spectacolului care s-a ținut anul acesta în Louisiana, pe lângă cele două finaliste, au mai ajuns Miss Georgia Tiana Griggs, Miss Louisiana Brittany Guidry, Miss Florida Brittany Oldehoff and Miss Iowa Carlyn Bradarich.

Interesant la ediția 2014 a Miss USA este faptul că s-a pus foarte mult accent pe sport. Dacă Nia Sanchez practică taekwando, cealaltă finalistă, Audra Mari a fost jucătoare de hokey pe gheață.