Business

Nevoia romanilor de consultanta financiara

Veniturile mici ale romanilor puse fata in fata cu scumpirile tuturor produselor de baza si cheltuielile care se fac pentru intretinerea vietii si a sanatatii bulverseaza pe cei care le obtin. Oamenii se tem pentru ca nu stiu niciodata ce ii asteapta in ziua de maine. Oare vor mai avea locuri de munca? Vor fi ei sanatosi si puternici sa mai poata munci? Cum se vor descurca sa traiasca din pensia de 1400 de lei?

La toate aceste intrebari consultantii finaciari ai OVB Romania au cele mai eficiente raspunsuri. Este timpul ca romanii sa profite de priceperea acestor specialisti si sa le solicite ajutorul.

Consultanta financiara este atat de pertinenta, incat indeamna la actiune si convinge romanii sa isi faca asigurari ca in acest mod sa se asigure pentru viitor, indiferent ce ar aduce acesta.

Este posibil ca angajatul de succes de astazi sa isi piarda locul de munca pentru ca intre timp s-a imbolnavit grav si nu mai poate profesa. Nevoia de bani este mult mai mare decat atunci cand era sanatos, dar viata si sanatatea au prioritate. In plus, un om bolnav nu mai poate munci. Un sofer de autobuz raspunde zilnic de sute de oameni. Daca se imbolnaveste grav, el nu mai poate sa conduca si sa garanteze ca pasagerii vor ajunge sanatosi la destinatie.

Si un chirurg este obligat sa renunte la ocupatie lui in timpul bolii, pentru ca este posibil sa ii tremure mainile si sa faca greseli care pot duce la decesul pacientilor. Toate aceste categorii profesionale care trebuie sa manifeste maxima atentie si sa posede o sanatate de fier isi pot face din timp asigurari de sanatate si in acest mod, in baza asigurarii, in caz de imbolnavire vor beneficia de:

-consultatii gratuite la cele mai dezvoltate clinici de catre marii specialisti ai momentului;

-investigatii la aparatele performante si echipamente la care in spitalele de stat se fac programari cu 3-4 luni inainte;

Citește și  Calipso, afaceri de 14 milioane de euro în 2020, la același nivel ca înainte de pandemie

-o suma lunara care sa asigure subzistenta si in felul acesta bolnavul sa nu devina o povara pentru familia sa.

-tratamente, operatii chirurgicale si interventii menite sa aduca ameliorarea si sa prelungeasca viata asiguratului.

OVB Romania mediaza cele mai avantajoase asigurari de sanatate de care romanii sunt 100 % multumiti.

Dar lista asigurarilor este mult mai lunga si cuprinde produse pe care romanii prevazatori trebuie sa le solicite acum.

Asigurarea de calatorie este necesara, cand o familie merge sa vada aurora boreala la fata locului sau in Africa. Pe drum se pot intampla multe: se pierd bagaje, au loc accidentari si se produc imbolnaviri grave.

Asigurarea de calatorie inseamna despagubiri pentru bagajele pierdute, dar si gratuitate la spitalizarile care se impun in tara vizitata sau in statele aflate in tranzit.

Multi romani pleaca sa lucreze in afara, la mii de kilometri distanta si se supun unor riscuri mari. Asigurarea de viata este obligatorie in cazul lor pentru ca in cazul unui deces familia nu este pusa in situatia de a se imprumuta pentru repatrierea celui drag. De regula, cel plecat este singurul aducator de venituri in casa. In baza acelei asigurari, familia va primi o suma suficienta supravietuirii dupa decontarea cheltuielilor facute cu repatrierea.

Expertii OVB Romania pot face acum o asigurare completa a locuintei atat de necesara. Fenomenele meteo extreme demonstreaza cat de fragila este locuinta si faptul ca asigurarea ei ar trebui sa devina obligatorie, cum a fost timp de cativa ani.

Acoperisul pare o jucarie in voia vantului care sufla cu sute de kilometri la ora, peretii pot fi pusi la pamant sub forta apelor, iar un incendiu poate transforma o vila somptuoasa in scrum in cateva minute.

Suma prevazuta in contractul de asigurare a locuintei reprezinta investitia in reconstructia acesteia in cazul in care s-a produs o nenorocire. Oamenii nu trebuie sa astepte la mila semenilor sau a autoritatilor, ci trebuie sa posede asigurarea prin care economiseste luna de luna bani, iar in caz de forta majora se pot baza pe banii lor directionati luna de luna catre asigurator.

Citește și  Marketing tradițional sau marketing digital? Ce ar trebui să alegi?

Asigurarile s-au diversificat timp de decenii pentru a acoperi toate nevoile omului modern de siguranta. El vrea sa isi asigure sanatatea, viata, casa, dar si veniturile la batranete. Romanii stiu ca in cel mai fericit caz, in cea mai grea perioada a vietii vor obtine o pensie de 2400 de lei lunar. Ce inseamna acesti bani in conditiile in care ei trebuie sa acopere: facturile, alimentele de baza, impozitele pe cladiri platite la timp catre stat si medicamentele?

Mai poate fi vorba de o excursie, de o iesire la restaurant sau de daruri de Craciun pentru copii si nepoti? Expertii financiari OVB Romania invata bunicii sa fie prevazatori si sa nu isi refuze micile bucurii ale vietii la batranete, ci sa stranga din timp bani pentru ele.

Asigurarea unei pensii facultative este la indemana oricui.

Despre OVB s-a scris mult si in termeni pozitivi, fiindca datorita acestui broker de asigurari romanii nu se mai tem sub nicio forma de viitor, ci il privesc cu in credere.

Toate aceste informatii utile se gasesc pe site-ul OVB Romania, iar persoanele interesate au la dispozitie articole, date ale companiei si datele de contact ale reprezentantilor OVB.

Toate articolele de pe site sunt interesante. Cei aflati in prag de pensie sau cei tineri care se pregatesc din timp sa aiba suficienti bani in perioada retragerii din activitate au la dispozitie articolul 7 sfaturi utile în pregătirea retragerii din activitate.

OVB Bucuresti este aliatul romanilor intelepti care se pregatesc din acest moment pentru viitor.

blank