International, Stiri

Neveste devotate, prostituate in timpul liber.

Politia din Rusia a descoperit o afacere ilegala de prostitutie, care se desfasura intr-un apartament cu 7 camere. Surprinzator este faptul ca patroana bordelului nu angaja decate femei casatorite.

prostituate

Se pare ca bordelul era destinat barbatilor care isi doreau sa intretina relatii sexuale doar cu femei maritate. La angajare, ele trebuiau sa aduca si certificatul de casatorie, iar pentru o ora de amor cu un necunoscut prostituatele primeau 350 de euro.

Femeile cu sot acasa erau atrase in afacere prin intermediul altor casnice, cu promisiunea unor castiguri financiare mari.

Suma incasata de ele era de sase ori mai mare decat cea primita de prostituatele care nu avea un sot acasa.

In timpul raidului, patrona a reusit sa scape. Angajatele ei trebuiau sa o strige “Mamma” si niciuna nu ii stia numele adevarat.

Un apartament cu 7 camere fusese transformat intr-un bordel. Acolo puteau sa lucreze doar prostituatele care aduceau un certificat de casatorie legal prin care confirmau ca au acasa un sot. Am arestat 11 persoane, iar patroana a fost data in urmarire“, a declarat un purtator de cuvant al politiei.

Femeile retinute trebuie sa plateasca doar o amenda de 27 de euro, insa, cu siguranta, vor avea de dat multe explicatii acasa.