Showbiz, Stiri

Nestatornicul Mihai Bendeac a înlocuit-o rapid pe Roxana Vancea

Cine este femeia care îi ţine ocupate gândurile în aceste zile?

incredibil-mihai

Despre relaţia lui Mihai Bendeac cu Roxana Vancea s-au auzit informaţii contradictorii în ultima perioadă. Ba că sunt în continuare împreună, ba că s-au despărţit şi fiecare merge acum pe drumul său.

În contextul în care Bendeac postează pe pagina sa de socializare imagini cu alte femei, ultima variantă este cât se poate de plauzibilă, iar Vancea este doar o amintire pentru nonconformistul actor.

Rămas fără emisiunea de la Antena 1, Mihai are mai mult timp pentru sine, aşa că a văzut şi „La vie d’Adèle”, controversatul film care, anul acesta, a primit trofeul Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Se pare că actorul a fost impresionat nu doar de prestaţia, ci şi de frumuseţea naturală a protagonistei, Adèle Exarchopoulos, şi a postat pe pagina sa de socializare o imagine cu aceasta.

Ce are în comun Adèle, în vârstă de 19 ani, cu Roxana Vancea este doar forma feţei şi zâmbetul copilăresc. În rest, românca o bate pe franţuzoaică la mărimea bustului şi la formele apetisante. În schimb, pe Adèle o „recomandă” talentul.

Imaginea postată de Bendeac pe pagina sa de socializare i-a împărţit pe fani în două. Pe de o parte au fost cei care dădeau ca sigură relaţia dintre actor şi tânăra din imagine – al cărei anonimat a fost păstrat de către actor -, iar de cealaltă parte au fost cei care au recunoscut-o pe franţuzoaică şi au susţinut că fotografia este doar o dovadă de admiraţie din partea lui Mihai.

blank