Showbiz, Stiri

Neserios! Piţurcă uită foarte des de propriul copil

Selecţionerul nu e în stare să-şi achite obligaţiile faţă de Edan

Blochina

Victor Piţurcă părea să fi făcut pace cu fosta sa amantă, Vica Blochina, dar lituanianca iese din nou la atac şi susţine că selecţionerul nu şi-a achitat obligaţiile financiare faţă de Edan, băiatul celor doi.

„Nu ştiu ce a făcut avocata mea, dar problema există în continuare. Piţurcă nu plăteşte în întregime pensia alimentară stabilită de instanţă, ci dă din când în când câte 500-800 de euro”, a declarat Vica Blochina în presă.

În decembrie, Vica Blochina are o nouă înfăţişare la tribunal în procesul intentat de Victor Piţurcă, prin care selecţionerul cere custodia exclusivă a copilului. Vica Blochina e convinsă că fostul ei iubit e prost sfătuit şi că a făcut acest gest doar pentru a scăpa de plata pensiei alimentare pentru care trebuie să scoată lunar, din conturi, aproximativ 3.000 de euro.

„Edan are propriul telefon mobil în care e trecut şi numărul lui Piţi. Nu vrea să-l sune. Am observat că acum, când îşi vede tatăl la TV, se întoarce cu spatele. Înainte zicea, încântat, «Uite-l pe tata!». Cred că s-a supărat pe Piţi. Acum ceva vreme m-a sunat că vrea să meargă cu Edan, în week-end, la el la fermă. Bineînţeles că am fost de acord, pentru că nu vreau să-l îndepărtez pe copil de tatăl lui. A doua zi, Edan şi-a pregătit bagajele, i-a făcut un desen drept cadou şi… Piţi n-a mai venit, n-a mai sunat, copilul l-a aşteptat degeaba”, a povestit Vica.

 

 

blank