Actualitate, Stiri

Nepoata preşedintelui Băsescu a fost creştinată

Sofia Anais a fost foarte liniştită, doar scufundarea în scăldătoare a făcut-o să se revolte câteva minute

Sofia botez

Elena Băsescu şi-a botezat sâmbătă fetiţa, Sofia Anais. Nepoata preşedintelui Traian Băsescu a fost creştinată la Biserica Sfântul Spiridon Nou, naşii fiind primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, şi Monica şi Cătălin Cîrstoiu, finii lui Traian Băsescu. Slujba a fost oficiată de 12 preoţi. Toată familia Băsescu a fost prezentă la eveniment, de departe, cel mai emoţionat a fost chiar preşedintele Romaniei. Nepoata lui Sofia-Anais a dormit aproape tot timpul, şi a fost ţinută în braţe de naşul Dorin Chirtoacă. După ceremonia religioasă, familia micuţei Sofia a organizat o petrecere numai în familie. Din cauza postului Crăciunului, petrecerea mare a fost amânată pentru ianuarie.

Sofia botez 1

Preşedintele Traian Băsescu, alături de soţia lui, Maria, a declarat la sosirea de la biserică: „Nu am emoţii, de ce să am emoţii”. Întrebat cum este să fie bunic, el a răspuns: „Nu vedeţi ce împăunat sunt!?”.

Preşedintele României a fost emoţionat pe toară durata slujbei. Cum a intrat in biserică, Traian Băsescu a mers să discute cu preoţii, să se asigure că totul e in regulă

Elena Băsescu, soţul său Bogdan Ionescu şi micuţa Sofia Anais au ajuns la biserică puţin înainte de ora 14.00. „Dumnezeu ne binecuvântează”, le-a spus Elena Băsescu ziariştilor prezenţi, înainte de a intra în biserică, ducând în braţe fetiţa.

În biserică, fiica Elenei Băsescu a fost preluată de naşii Dorin Chirtoacă, Monica şi Cătălin Cîrstoiu. La slujbă a participat şi Ioana, fiica cea mare a preşedintelui Băsescu, însoţită de noul ei iubit, şi prinţesa Lia.

Sofia Anais a fost ţinută în braţe la botez chiar de medicul Monica Cârstoiu, cea care a asistat la naşterea ei, dar şi de Dorin Chirtoacă.

La botezul Sofiei a venit şi Elena Udrea, care le-a spus jurnaliştilor că i-a adus cadouri jucării şi hăinuţe.

Elena Băsescu a născut primul ei copil pe 1 septembrie 2013 la Spitalul Universitar, exact la un an de la căsătoria cu Bogdan Ionescu.

 

blank