Actualitate, Stiri

Nenorocirea a lovit-o pe Adriana Iliescu!

Cea mai bătrână mamă din România şi-a pierdut toţi banii!

61242626

La 9 ani dupa ce a intrat in Cartea Recordurilor drept cea mai varstnica mama din lume, Adriana Iliescu trece prin clipe grele. Are 75 de ani, o fiica in clasa a III-a si, de cateva luni, se confrunta cu grave probleme financiare.

Ghinioanele se tin lant in viata Adrianei Iliescu, dupa ce a propriul avocat a tradat-o si si-a pierdut intr-un proces toate economiile, inclusiv cele pentru micuta Eliza.

“M-am trezit cu o mare nenorocire pe cap, acum in preajma sarbatorilor. Vecinul meu din Balcesti, Valcea, si-a ridicat ilegal o vila boiereasca lipita de casa mea parinteasca. Am apelat rapid la lege si l-am dat in judecata”, ne-a declarat femeia disperata.

Dupa ce toate economiile ei de la CEC si din pensie s-au dus spre rezolvarea acestei situatii, femeia spune ca a fost tradata de propriul avocat care nu i-a aparat interesele si a pierdut procesul. Asa ca acum, in pragul sarbatorilor de iarna, a pierdut dintr-un foc nu mai putin de 64 de milioane, o suma adunata cu greu din pensie si economiile facute in ultimii ani.

61242621

“Toate economiile mele de la CEC, tot ce mai aveam pus deoparte pentru micuta Eliza, toate s-au dus…”, ne-a povestit trista Adriana Iliescu. Femeia este insa decisa sa nu inceteze sa lupte pentru drepturile ei, fiind hotarata sa mearga mai departe cu toate demersurile pentru a-si castiga dreptatea.

“Momentan ne vom bucura de sarbatori, acum suntem in curatenie generala pentru Craciun, dar la inceputul anului voi lupta cu toate armele pentru ca stiu ca am dreptate”, ne-a mai spus ea.

Singura alinare a Adrianei in momentul acesta este Eliza, fiica ei care va implini luna viitoare varsta de 9 ani si care o ajuta atat la gatit, cat si la curatenie, asemeni unui om mare.

“Eliza intelege tot ce se intampla, noi comunicam foarte mult. Momentan este foarte ocupata cu tot felul de concursuri si olimpiade. Stie sa isi imparta prioritatile ca un om mare. Sunt foarte mandra de ea!”, a conchis Adriana Iliescu.

blank