Showbiz, Stiri

Negocieri pentru un nou transfer între televiziuni?!

Zvon: Prezentatorul “Vremii” de la Pro Tv, Florin Busuioc pleacă la Antena 1?

Busuioc

Este considerat un brand al Pro Tv-ului, la fel cum este şi Andreea Esca, însă asta nu înseamnă că problemele din ultima perioadă ale trustului, de la plecarea lui Adrian Sârbu, nu l-au făcut să aibă gânduri de plecare. Prezentatorul se pare că este în tratative cu Antena 1.

După plecarea tăticului Pro Tv, o sumedenie de vedete şi producţii au dezertat din trustul din Pache Protopopescu, luând calea altor televiziuni.

Unul dintre personajele marcante ale rubricii “Vremea”, de la PRO TV, Florin Busuioc, se pare că este şi el în negocieri cu Antena 1, informează presa mondenă.

Actor la baza, Florin Busuioc a ajuns la Pro TV inainte sa fie lansat. La vremea respectiva, era angajat la teatru si noaptea facea dublaje la desene animate. Apoi a fost voice-over la toate emisiunile concurs. La meteo a ajuns dintr-o intamplare.

“La un moment dat s-a terminat contractul cu Bingo si Pro Tv-ul nu voia sa ma piarda si de comun acord am stabilit ca e bine sa iau o luna de concediu fara plata, timp in care am mai facut dublaje pe la desene animate.

Mi s-a propus sa fac o perioada Meteo ca sa nu renuntam unii la altii si dupa nu am mai vrut sa plec. Atunci m-am gandit ‘ce mai imi trebuie mie alte proiecte complicate, grele, in care sa am responsabilitati?'”, declara Busu cu multă vreme în urmă.