Showbiz, Stiri

Neglijenţă sau nepăsare? Vica Blochina este datoare vândută!

Vedeta nu este în stare să-şi plătească nici întreţinerea?!

vedete-vica-blochina_1f3062b66f

 Chiar dacă primeşte şi pensie alimentară din partea fostului iubit, selecţionerul Victor Piţurcă (foto, 57 de ani), aproape 3.200 de euro, şi are şi o leafă bunicică de la Antena 2, unde este prezentatoare, lituaniana Vica Blochina (38 de ani) tot a intrat în datorii.

Cum nu şi-a plătit cheltuielile de întreţinere la blocul în care locuieşte, lituaniana a fost dată în judecată şi, recent, magistraţii au obligat- o să achite asociaţiei de proprietari suma de 14.258 de lei. Belelele Vicăi Blochina cu administratorii blocului în care locuieşte se tot ţin scai de capul vedetei încă din anul 2011.

vedete-BLOC_4c792f48ee

De atunci şi până acum, femeia care a fost timp de 16 ani amanta antrenorului Victor Piţurcă s-a tot judecat cu asociaţia de proprietari a imobilului, nemulţumită că lună de lună sumele ce-i reveneau la plată drept întreţinere erau tot mai mari.

La un moment dat, reprezentanţii celorlalţi proprietari au cerut chiar scoaterea la licitaţie a casei blondei, însă, speriată, ea s-a grăbit să-şi acopere datoria. De data aceasta însă, întreţinerea neplătită a ajuns iar la o sumă imensă, iar prezentatoarea TV a fost dată din nou în judecată .

vedete-piti-02_fcd2d7ea6c

După trei luni de procese, judecătorii au obligat-o pe Vica să achite restanţa de 14.258 de lei, adică aproape 3.200 de euro. Din fericire pentru ea, decizia nu e definitivă, astfel că mai are şansă s-o atace la recurs.

 

 

blank