Actriţa nu are nici un pic de simţ estetic

  Emilia 4

Emilia Popescu pare sa fi adoptat moda costumatiilor supradimensionate sau… cu un croi de pajama, aşa cum milionarul de la Irinel Columbeanu o arbora vara trecuta, la mare.

Fie vara, fie toamna, singura sau cu iubitul, la mall sau in parc, mare minune s-o gasesti pe Emilia Popescu altfel decat intr-o tinuta extrem de lejera. Pentru o iesire scurta pe strazile Capitalei, actrita s-a costumat… am zice, asemeni unei egiptene. Doar ei mai purtau doua piese mari de imbracaminte infasurate pe corp, in diferite moduri.

Emilia, in schimb, n-a avut prea mult variante. A tras repede pe ea un costum vaporos, pe alocuri sifonat… sau, probabil, cu o textura care nu necesita calcare, l-a asortat cu un tricou, in dungi, din aceeasi categorie si a plecat la banca.

Odata rezolvate problemele financiare, actrita parca a tinut mortis ca tot Bulevardul Dorobanti sa-i admire outfitul… numai bun pentru o petrecere in pijamale. Ca sa treaca de pe un trotuar pe celalalt, blonda a defilat in voie printre masinile in mers.

Emilia 3

Mai departe, jurata de “Dansez pentru tine” a continuat cu implementarea noului trend de primavara-vara in zona in care hainele scumpe am zice ca apar mereu in premiera.

Emilia, in schimb, se chinuie de ani buni sa implementeze moda tinutelor de tip pajama… insa, fara prea mult succes. Satula, pesemne, de tinutele incorsetate pe care le poarta pe scena, in timpul liber, actrita se rasfata exclusiv in haine care ii pielea sa respire.

De s-ar fi punctat si aparitiile vedetelor de toata ziua, la fel ca dansurile din ringul visurilor, cu siguranta, insăşi jurata Emilia Popescu ar fi putut intra la duel cu Irinel Columbeanu… si el un impatimit al tinutelor fara noima.