Actualitate, Stiri

Neculai Onţanu, condoleanțe pentru victimele din Muntenengru

Primarul Neculai Onţanu transmite sincere condoleanţe tuturor familiilor îndurerate, care și-au pierdut rudele în teribilul accident din Muntenegru.

Neculai OnţanuPrintre victimele accidentului din Muntenegru se află şi trei locuitori ai sectorului 2. Mai exact, este vorba despre o familie: soţia a fost director al unui important liceu din sectorul 2, iar soţul a fost general, ambii fiind pensionari  de puţin timp.

Corpurile neînsufleţite ale celor doi vor fi depuse, începând de astăzi, ora 14.00, la capela Bisericii Iancu Vechi – Mătăsari. Slujba de înmormântare va avea loc mâine, joi, 27 iunie, ora 12.00, la biserica Sf. Dumitru – Colentina, iar înmormântarea este programată la ora 13.00, la cimitirul Iancu Nou – Bălăneanu.

Cea de-a treia persoană domiciliată în sectorul 2, decedată în tragicul accident, este o doamnă în vârstă de 65 de ani, dar deoarece membrii familiei sunt în drum spre Bucureşti, nu au stabilit locul şi ora înmormântării.

  Celor trei persoane decedate din sectorul 2 li se alătură şoferul autocarului care a pierit în tragicul accident, acesta fiind locuitor al comunei Voltuntari şi va fi înmormântat  astăzi, la ora 13.30,  la cimitirul Andronache din sectorul 2. R..E 

blank