Social

NEBUNIE la Pașapoarte! Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Grindeanu, REVOLTAT după ce a așteptat 3 ore: ‘Senzație de leșin’

Ghișeele de la Serviciul de Pașapoarte sunt suprasolicitate în această perioadă! Alina Petrescu, fost purtător de cuvânt al Guvernului Grindeanu și prezentatoare Antena 3, a povestit pe contul său de socializare cum a fost nevoită să aștepte trei ore și jumătate la ghișeu pentru eliberarea unui pașaport.
„Cine zice că nu merge șnur la Pașapoarte? Mers la 11.00 în Pipera, cercetat circa 10 minute ca să înțeleg ce am de făcut, mers la ghișeul de unde se emite chitanta ca ai platit taxa, mers la ghiseul unde platesti taxa (da, mai intai se emite chitanta, apoi se plateste, la ghisee diferite, “pentru ca e greu sa te concentrezi si la una si alta, doamnă”). Dupa care, mers la automatul care emite bon de ordine. Senzatie de lesin cand citesti acolo “98 (NOUAZECI SI OPT) de persoane inaintea dvs”. Astepti o ora, vezi cam cati au intrat, calculezi mai greu din cauza aburilor, ca-i cald inauntru. Si pleci la mall (…) La 14 si ceva, te intorci in Pipera si constati ca mai sunt 8 persoane inaintea ta. Cum o parte dintre ele s-au evaporat din cauza caldurii, coada merge rapid – la 14.25 parasesti incinta, cu procedura-ndeplinita. 3 ore jumate, auzi tu, daca nu ma grabeam pierdeam si randul!!”, scrie Alina Petrescu, pe Facebook.