International, Stiri

Nebunie?! Fata Barbie ţine cea mai periculoasă dietă din lume

Se hrăneşte doar cu… lumină şi aer

valeria-lukyanova

Valeria Lukyanova a devenit faimoasă în întreaga lume pentru asemănarea sa cu faimoasa păpuşă Barbie, pentru dimensiunile sale remarcabile, ca şi pentru faptul că pretinde că nu s-a supus niciunei intervenţii estetice.

Barbie

Acum Valeria Lukyanova face senzaţie cu noua sa dietă, pentru că e decisă să ajungă la „dimensiuni perfecte” folosindu-se de o dietă extremă şi foarte periculoasă: a renunţat complet la mâncare şi se hrăneşte doar cu lumină şi aer.

Fata Barbie susţine că vrea să trăiască doar cu lumină şi aer şi, cel mai probabil, a fost racolată de o sectă – Breatharianism – ai cărei adepţi susţin că pot trăi fără apă şi mâncare, aceştia pretextând că nu beau şi nu mănâncă, hrănindu-se doar cu „micro-mâncare cosmică”, scrie International Business Times.

Valeria Lukyanova s-ar fi înfometat timp de mai multe săptămâni, ea declarând, pentru sursa citată: „În ultimele săptămâni nu mi-a fost deloc foame, sper că acesta e ultimul stagiu înainte să pot trăi doar cu lumină şi aer”.

Evident, o astfel de dietă nu duce la iluminare, ci doar la moarte şi e foarte posibil ca fata Barbie să îşi dorească doar… mai multă faimă.

 

blank