Showbiz, Stiri

Nebunelile lui Dan Negru de pe blogul personal

Nebunelile lui Dan Negru de pe blogul personal


blankPrezentatorul Dan Negru este mereu plin de energie si suspans atunci cand prezinta vreo emisune. Este mereu acolo agitat si zapacind concurentii, dar in viata personala este un tip calm, axat pe cultura mai mult. 

Probabil daca te-ai intalni cu el pe undeva si ai deschide un subiect, cu siguranta s-ar lungi orele de discutie.  Dan Negru mentioneaza pe blogul personal despre placerile lui nevinovate si ce ii place sa studieze. 

„Am placeri morbide intr-ale muzicii, poeziei. Habar n-am de unde..Sunt un mare fan de Iron Maiden sau Ac/Dc, imi place apasarea lui Bacovia si il recitesc adeseori pe Edgar Alan Poe…In ianuarie s-a nascut… M-au fascinat si legendele din preajma lui…Un corb pe care-l crestea a stat la mormantul lui ani de zile dupa moartea sa…In schimb m-a atins o stire dintr-un ziar englezesc…Timp de 60 de ani pe mormantul lui Poe din Baltimore, dintr-un mic cimitir retras, un necunoscut punea un trandafir si o sticla de coniac…60 de ani, an dupa an, mereu in ianuarie…Localnicii spuneau ca venea intodeauna pe la 4 dimineata cu masina…Era un individ mic de statura, statea cateva minute la mormant, lasa trandafirul si sticla si pleca….” , spus Dan Negru despre pasiunea lui pentru Edgar Alan Poe.

 


blank