Showbiz, Stiri

Nebună?! Iulia Albu a luat-o razna rău de tot!

Fosta nevastă a lui Mihai Albu a ieşit din casă îmbrăcată într-o „rochie” făcută din şapte cămăşi

media_138507029923067700

Nici o cămaşă nu era una de forţă, din păcate. Iulia Albu ar vrea să fie ironică, poate chiar să emane fraze fine, cu subînţeles, însă se face de ruşine pe ea, în primul rând, fără nici cea mai mică intenţie de a fi autoironică.

media_138507030018168800

Viitoarea stilistă a apărut aseară, la wowbiz într-o ţinută mai mult decât excentrică. Adică, undeva la limita nebuniei. Ea i-a spus ţinutei „creaţie” şi a „dezvăluit” că ar fi fost făcută pentru şcoală, dar nu a precizat pentru ce clasă, că poate era vorba despre una din clasele primare, ceea ce ar fi de admirat. Ei bine, ţinuta ei a fost compusă din şapte cămăşi. Oare ce părere ar avea Adina Nanu, fosta profesoară de la Facultatea de Modă de la Universitatea de Artă din Bucureşti, sau actuala şefă de departament, profesorul universitar dr. Ruxandra Popp, amblele doamne specializate pe istoria costumului?! E posibil ca Iulia să intre în istoria modei sau doar în cea a divertismentului îndoielnic?!

media_138507030109080600

Sandalele Iuliei au fost si ele „demente”, in stilul caracteristic al celebrei si apreciate vedete de televiziune. Ele aveau doar toc si bareta, restul labei piciorului fiind „descult”. Bine, tocul ar putea fi purtat numai în spaţii acoperite şi ar fi bine ca purtătoarea să-şi ia lavete umede, să se şteargă pe tălpi din când în când, să nu pară greţoasă mai mult decât este. Iulia şi-a completat aspectul cu o coafură pe bucăţi ataşate, cu mese de culoare roz, si un machiaj ciudat, să nu iasă din propriul ei tipar.

„Mi-a luat doua minute sa ma imbrac asa! Tinuta este realizata din sapte camasi, doamna profesor Griga (lector univ. drd. Alina Maria Griga, cea care-i predă Tendinţe în moda contemporană, Eveniment de modă, Concept şi exprimare, Life style etc.) a apreciat-o, am luat 10. Sper sa nu se supere pe mine ca am purtat-o, trebuia sa o arat intr-o expozitie”, a spus Iulia Albu. (I.G.)

 

 

blank