Imagini ce ar trebui interzise la concursurile canine din întreaga lume!

 189 (4)

 Concursurile de caini sunt unele dintre cele mai indragite show-uri la nivel mondial, dar uneori aici au loc si o serie de incidente extrem de amuzante. O compilatie de astfel de imagini face furori pe internet.

Blonda a facut ravagii in randul barbatilor prezenti la concurs. O blonda, posesoare a unui superb Bull Terrier, a reusit sa faca ziua mai buna pentru cativa zeci de participant, care se aflau in saptele ei. Tanara, care era extrem de sexy si foarte lejer imbracata, s-a aplecat sa-si mangaie catelul, iar vantul i-a ridicat fustita, care era foarte scurta.

189 (3)

O alta tanara a decis sa-i ascunda jucaria celui mai bun prieten al sau in pantaloni, iar fotograful a fost pe faza pentru a imortaliza momentul.

189 (2)

Catelul are nevoie de foarte multa atentie, dar fiti atent cand faceti asta. Cateva domnisoare au fost surprinse in ipostaze jenante cand s-au aplecat sa se joace cu cel mai bun prieten al omului.

189 (7)

Nu participati la concurs in fuste! O chinezoica a aflat pe pielea ei ca nu este indicat sa participi la un concurs canin in fusta, deoarece poti ramane fara ea. Patrupedul sau a smuls, la propiu, o bucata din accesoriul vestimentar, iar proprietara a ramas in chiloti in fata juriului.

189 (5)

Doi barbati au facut furori la un concurs pentru catei, dar nu datorita patrupedului din dotare. Cel mai probabil cainele nu avea chef de concurs, iar ei ca sa atraga atentia au apelat la un artificiu vestimentar. Unul dintre ei s-a imbracat cu o superba rochie de seara rosie, iar celalalt a venit imbracat ca un super erou.

189 (1)

 189 (6)