Navasta lui Ilie Nătase Ioana (45 de ani) a trecut printr-o experiență tristă la începutul lunii ianuarie. Soțul său, Ilie Năstase, a bătut-o, iar ea a apelat imediat la ajutorul ajutorităților și a părăsit locuința în care stătea cu fostul tenismen.

Navasta lui Ilie Nătase, la mănăstire, după scandalul cu fost tenismen

Ioana și Ilie Năstase au stat separați o perioadă, iar la mijlocul lunii ianuarie au reînceput să vorbească. Cei doi chiar au luat masa cu un prieten comun recent.

Navasta lui Ilie Natase Ioana a dezvăluit că au decis să meargă pe drumuri separate, însă cu toate acestea încă țin legătura și își vorbesc.

„Suntem în relații bune, civilizate, suntem doi oameni maturi. Eu acum sunt la Prislop (n.red. – mănăstire din România situată în apropierea satului Silvașu de Sus din județul Hunedoara), Ilie este la București. Mă întreabă dacă sunt bine, și eu pe el la fel. Ținem legătura, vorbim. Iau în calcul o împăcare cu Ilie! Relația dintre noi este una bună acum. Discutăm, ne întrebăm ce facem, suntem bine”, a spus Ioana Năstase pentru Antena Stars.

Ioana este cea de-a cincea soție a lui Ilie Năstase. El a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia (1972), Alexandra King (1984), Amalia Teodorescu (2004), Brigitte Sfăt (2013).

Tenismenul s-a cununat religios cu Ioana în vara anului 2020 și i-au avut ca nași pe Ciprian Marica și soția lui.

Ce spune Ioana Năstase despre un posibil divorț
„Momentan suntem despărțiți. Da, este adevărat, ne-am întâlnit, ne-am salutat, ba chiar ca doi oameni maturi ce suntem am stat de vorbă la o cafea despre una sau alta. Nu vă voi spune despre ce am discutat, fiindcă nu e acum cazul, după cum nu voi face niciun comentariu despre vreun posibil divorţ sau posibilă împăcare între noi. Ceea ce vă pot spune e că i-am cerut lui Ilie să-mi acorde un răgaz de timp, suficient de mare, pentru ca amândoi să ne liniştim, să ne limpezim gândurile, după care să vedem încotro o vor lua lucrurile”, a spus Ioana Simion pentru PlaySport în urmă cu câteva săptămâni.

Ce spunea despre violențele fostului tenismen
„Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”.