Sport, Stiri

Nationala Romaniei, alaturi de familia copilului ucis de maidanezi

Odata cu finalul meciului jucat cu echipa Ungariei, mai multi jucatori ai nationalei au tinut sa transmita condoleante familiei lui Ionut, copilul ucis de maidanezi in Parcul Tei din Bucuresti.

suporteri-romania„E greu. Cand un copil e muscat de caine, iti pica si tie greu ca om. Pacat ca la noi in tara se poate intampla asta. E ceva de nedescris. Am doi copii, unul de patru si unul de doi. Voi merge sa fac si protest daca e nevoie. Pe mine ma afecteaza ca am si doi copii. Putea fi oricine”, a declarat Mihai Pintilii.

protestul-in-memoria-lui-ionut-anghel-baietelul-ucis-de-maidanezi-aprobat-pentru-luni-la-ora-18-00-in-parcul-izvor-18461670„Cu siguranta ce s-a intamplat e dureros pentru toti care sunt parinti. Nu trebuia sa se intample un asemenea caz ca sa scapam de cainii de pe strada. Nu inteleg tervigersarile in eutanasierea cainilor”, sustine Razvan Rat.

04_biserica_ND„Vreau sa transmit condoleante familiei baiatului. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat in saptamana asta. Noi am incercat sa ii facem fericiti pe cei de la stadion si care au urmarit acest meci”, a incheiat Vlad Chiriches. (D.A)

blank