Showbiz, Stiri

Natalia Mateuț, inculpată în dosarul cardurilor clonate

Nu numai că folosea carduri falsificate, dar starleta „se droga pe rupte”

nataliamateutttt_64957300

Natalia Mateuţ, fiica fostului dinamovist Dorin Mateuţ, a fost trimisa in judecata la Oradea, alaturi de alte 18 persoane, intr-un dosar al procurorilor DIICOT care priveste un grup profilat pe skimming, fraude financiare realizate cu carduri bancare.

Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii DIICOT, vedeta a ajuns inculpata la Oradea dupa ce a fost „data în gât” chiar de unul dintre liderii gruparii, Emil Tudor, zis Ciorba, manager la Bamboo SA Bucuresti. Din ancheta care s-a intins pe o perioada de mai bine de doi ani, gruparea era coordonata de Emil Tudor, respectiv Leontin Nita si Gheorghita Iancu, cei din urma detinuti in Penitenciarul Rahova si a actionat in perioada 2010 – 2011 pe teritoriul Romaniei, Olandei si Germaniei, unde falsificau carduri bancare iar apoi efectuau tranzactii frauduloase, respective achizitii de bunuri de lux si retrageri de numerar.

Natalia Mateuț e acuzata de afacerile derulate de grupare in Bucuresti si la Amsterdam, unde a si fost arestata 5 zile in aprilie 2011, fiindu-i imputat faptul ca, in perioada 25 martie – 1 aprilie 2011, „a contribuit la punerea in circulatie in diferite magazine de lux a mai multor carduri clonate”. Nu singura, ci impreuna cu Tudor cat si cu iubitul ei din acea perioada, Valentin Petrisor, zis „Dinte”, un cunoscut paparazzo din Capitala si fost fotbalist la Pandurii Targu Jiu. Petrisor era chiar unul dintre cei care falsificau instrumentele electronice de plata. Potrivit procurorilor oradeni, rolul starletei era de a-i insoti pe Tudor si Petrisor, girandu-le astfel o incredere mai mare in magazine „mai dulci”, adica unde vanzatorii erau mai suspiciosi cu privire la modul in care achitau contravaloarea bunurilor cumparate.

Mai mult decat atat, zic procurorii, vedeta chiar l-a indemnat pe Petrisor sa continue cu falsurile si afacerile cu carduri.

„Era disperata sa-si cumpere tot felul de bunuri, articole de imbracaminte si de valoare, comportandu-se in asa fel incat parca nu ar mai fi vazut astfel de bunuri niciodata”, se specifica in rechizitoriu.

„Petrisor mi-a cerut sa mergem cat mai curand in Amsterdam, intrucat prietena lui, Natalia Mateut, l-a disperat ca sa mearga sa-i cumpere haine si incaltaminte. Mateut a fost persoana care a insistat atat pe langa mine cat si pe langa prietenul ei, sa mergem la Amsterdam sa cumparam bunuri cu cardurile falsificate”

Membrii gruparii comentau deseori despre Natalia Mateut si iubitul ei, Valentin Petrisor, povestind cum cei doi „se drogau pe rupte”.

 

 

blank