Showbiz, Stiri

Natalia Barbu în timpul războiul transnistrean mergea la şcoală kilometri întregi pe jos

„Era funny pentru că mai chiuleam spunând că a fost complicat să ajungem, din cauza tancurilor”

Natalia

Frumoasa Natalia Barbu a trăit pe pielea ei războiul transnistrean când, în urmă cu 22 de ani, familia ei a fost nevoită să se mute în 24 de ore din casă. Natalia avea 10 ani când a izbucnit războiul şi-şi aminteşte doar de grozăvia ameninţătoare a tancurilor, printre care mergea la şcoală, şi de soldaţii care pe atunci păreau înfricoşători, chiar dacă nu aveau poate mai mult de 20 de ani. Dar soldaţii erau darnici cu grupul de copii navetişti şi le ofereau seminţe de floarea soarelui. Pe drum copii îşi făceau mici cumpărături de la chioşcuri. Natalia îşi aminteşte că mânca deseori îngheţată.

barbu_57664800

Familia ei a fost forţată să plece în 24 de ore, iar dacă nu o făcea, părinţii ei riscau să suporte legile războiului. Au încărcat totul într-un singur camion şi au plecat la Chişinău.

Natalia 2

„Am luat viaţa cu totul de la zero. Tata era muzician. Părinţii mei au fost foarte afectaţi. Chiar dacă ne-am mutat, noi tot trebuia să mâncăm, să ne îmbrăcăm… Aveam o vorbă: Punem toţi bani pe frigider! Când am început să aduc bani din cântat am fost foarte mândră să pun şi eu bani pe frigider. Multe familii de moldoveni au avut de suferit, era un haos în Moldova!”, a mai povestit Natalia, la Teo Show.

Natalia sot

Natalia a înregistrat o serie de albume în Moldova, a participat la concursuri, a fost la Eurovision… „Trăiam din banii mei şi câştigam foarte, foarte bine. Am muncit pentru a ajunge unde am ajuns. Tot prin muzică mi-am cunoscut şi iubirea. Exact la momentul potrivit, atunci când am fost pregătită pentru asta!”. Natalia este măritată cu miliardarul Nicolae Sota (Tony, după cum îl alintă Natalia), fostul soţ al Danei Sota. Cei doi au avut nunta în urmă cu doi ani şi au un băieţel de aproape doi anişori, pe nume Victor.

Ioana Golea

blank