Showbiz, Stiri

Nasol! Florin Chilian vrea să-şi facă singur dreptate?!

“Plătesc din banii mei un racket să-i rupă gâtul!”

Chilian

Artistul merge până-n pânzele albe atunci când vine vorba despre drepturile sale. El a vorbit despre CREDIDAM, instituţia care se ocupă cu drepturile de autor.

Peste zece ani, Florin Chilian s-a luptat pentru drepturile de autor ale artiştilor. Deşi susţine că războiul său cu CREDIDAM, instituţia care se ocupă cu drepturile de autor ale artiştilor, s-a încheiat, cantautorul a explicat, pentru www.ziarulring.ro, că îşi va face singur dreptate dacă se va mai simţi furat.

“Mai am de rezolvat câteva lucruri cu banii mei furaţi. Când o să-l ştiu pe ăla care îmi fură banii, mă duc să plătesc din banii mei de la concerte sau din drepturi de autor, un racket să-i rupă gâtul şi lui, şi lui mă-sa, şi lui fii-su, şi lui nepotă-su.

Că ştiu cine sunt. Eu le-am făcut pe toate astea decente, cu procese, cu discuţii… 10 ani de zile m-am bătut singur cu ei. De-acum, ştiu cine mă fură. Dacă mă mai fură, le dau bani la rackeţi. Cu 50 de euro îi rezolv”, a declarat Florin Chilian.

“Eu m-am chinut atât pentru că îi promisesem domnului Ştefan Iordache că sparg nenorocirea aia de CREDIDAM care deţine monopolul. Şi am făcut-o până la urmă. Am făcut ARAIEX, am făcut UNART, că ăsta din urmă era pentru mine important. Nu mă mai interesează”, a adăugat artistul, care în prezent este preşedinte onorific în cadrul ARAIEX.

“Eu, de un an jumătate, doi, m-am retras, să mai facă şi actorii, să se lege cu lanţuri, eu am o funcţie onorifică. Nu mă mai interesează, jur, mai ales cu cretinii ăştia de colegi ai mei care sunt nişte viermi ordinari. Adică eu am şapte dosare penale, ce vreţi să vă zic?!

Ştiu exact cu ce fel de servicii secrete se mănâncă CREDIDAM-ul ăsta. Acolo se duc banii: la PNL, sau pe la alte partide politice, sau pe la serviciile secrete. Asta e, iar mi-i pun în cap pe ăştia!”, a încheiat el.