Showbiz, Stiri

Nasol! Cătălin Botezatu susţine că este presat de familie să se căsătorească

Să-l credem? La cât de multă libertate şi-a luat de la viaţă, tocmai acum să se supere familia pe el?!

catalin-botezatu-casatorie

Catalin Botezatu pare presat de rude sa se casatoreasca si sa se aseze la casa lui. Designerul nu pare sa agreeze mai deloc ideea casniciei spunand ca tocmai acest angajament pe termen lung naste neintelegeri si duce la o dureroasa despartire.

Catalin Botezatu pare un om care stie ce vrea in viata si care nu s-a supus regulilor sociale. Are o cariera de invidiat, este probabil cea mai cunoscuta vedeta din Romania si a reusit sa ramana un personaj la fel de interesant pentru presa chiar si dupa 20 de ani in care s-a scris aproape zilnic despre el.

Un singur lucru nu a fost dus „pana la capat”: nu s-a casatorit. El sustine ca nu isi doreste acest lucru, dar recunoaste ca rudele il cam preseaza sa faca pasul cel mare.

Designerul crede ca mariajul nu face altceva decat sa induca ideea celor casatoriti ca apartin definitiv unul altuia, duce la monotonie, plictiseala sau, mai rau, la momente tensionate ce nu fac altceva decat sa provoace nefericire si, in cele din urma, divortul.

catalin-botezatu-doina-opsitaru
Catalin, alaturi de Doina Opsitaru, o mai veche iubire…

Botezatu spune ca, din punctul lui de vedere, nu are rost sa traiesti dupa reguli in viata pentru ca inevitabil le vei incalca. Totul a pornit de la starea neplacuta pe care o are in fiecare duminica.

„Duminica e ziua in care alaturi de prieteni incerc sa gasesc solutii pentru a pierde timpul! Dar de ce sa mai pierd timpul… aiurea? Tot duminica, familia, rudele sau cei care se prefac ca le pasa de mine, ma intreaba ce fac, cu cine sunt sau mai rau, cand am de gand sa ma casatoresc! De ce sa fac asta?

Casatoria tine doar de niste uzante sociale!!! Tocmai ideea de sot si sotie, in timp, este cea care distruge casnicia!  Poate ca nu e cel mai comod sa accepti statutul de amant (amanta) dar eu cred ca abia atunci simti ca traiesti totul la intensitate maxima, misterios, cu acea teama care face sa- ti tresare inima (ceea ce nu-i rau-simti ca bate pt cineva), este o situatie interzisa dar atat de responsabila! La ce rost sa traiesti dupa reguli daca oricum le incalcam cu totii”, a scris Botezatu pe Facebook.