Showbiz, Stiri

Nasol! Antonia are probleme cu Alex Velea?!

Indicii suspecte care arată că sunt probleme în paradis!

61421763

Antonia nu a venit la lansarea albumului lui Velea, dorind, probabil, sa evite sa dea ochii cu iubitul ei, dar si cu presa. Tot mai multe voci sustin ca cei doi sunt certati si ca au decis cel putin sa ia o pauza daca nu chiar sa se separe.

631421523

In triunghiul amoros format  din Antonia, Alex Velea si sotia acestuia, Ana, lucrurile pareau foarte clare. Alex s-a despartit de Ana si, desi nu au divortat inca oficial, artistul locuieste deja cu Antonia. Numai ca apele sunt departe de a se limpezi, in ceea ce priveste relatia lor.

Satula sa fie facuta „amanta” sau „curva”, Antonia a refulat pe un site de socializare, dorind, parca, sa ii dea un ultimatum iubitului ei:

61368525

„Ceea ce este predestinat să se întâmple se va termina cu bine, însă dacă nu, atunci nu se va întâmpla. În iubire trebuie să lupţi, însă nu poţi lupta de unul singur. Uneori ai nevoie ca oamenii să lupte pentru tine. Dacă nu o fac trebuie să pleci şi să realizezi că ceea ce tu le-ai dăruit este mai mult decât ei au fost dispuşi să îţi dăruiască şi mai mult decât merită”.

De altfel, pentru a evita orice fel de speculatie, Antonia nu si-a facut aparitia la lansarea ultimului album al lui Smiley, unde a fost prezent si Velea, eveniment ce a avut loc acum cateva zile. Apropiati ai acestora sustin ca Antonia si Alex sunt certati, iar cantareata nu vrea sa se mai afiseze cu cantaretul, pana cand acesta nu va divorta legal de Ana.

61409408

Ramane de vazut ce se va intampla, nu de alta, dar, pana acum, solistul s-a dovedit a fi destul de nehotarat in ceea ce priveste femeile din viata lui. Ultima aparitie impreuna a celor doi a fost in urma cu o luna, la petrecerea Radio ZU, unde Antonia a cantat, iar Velea s-a distrat impreuna cu gasca lui de prieteni.

 

 

blank
blank