International, Stiri

Naomi Watts şi Liev Schreiber se căsătoresc!

Au avut nevoie de 9 ani pentru a se hotărî, în sfârşit!

 naomi-liev

Formeaza un cuplu din 2005, iar in 2007 isi anulau nunta in ultimul moment din pricina unor divergente. Relatia lor n-a fost deloc una usoara, insa dupa noua ani impreuna Naomi Watts si Liev Schreiber sunt pregatiti sa-si jure iubire vesnica.

Naomi si Liev au impreuna doi baieti, Alexander (6 ani) si Samuel (5 ani), iar copii au fost principalul motiv care i-a determinat pe cei doi sa-si continue relatia in ciuda numeroaselor certuri si divergente. In cele din urma, Naomi si Liev au luat hotararea de a se casatori.

“Este un pas important pentru ei, insa acum sunt pregatiti sa-l faca. Decizia are legatura cu modul in care Liev a reactionat dupa ce ultimul film al lui Watts, Diana, s-a dovedit a fi un urias esec de box-office. Liev a apreciat modul in care Naomi a jucat-o pe Diana, insa ea a fost daramata dupa ce pelicula n-a avut succesul dorit. Liev a fost langa ea, a sprijinit-o si a incurajat-o, iar astfel Naomi a reusit sa se mobilizeze pentru a face fata altor patru filme care sunt acum in faza de productie”, declara un apropiat al cuplului pentru Daily Mail.

Intr-un interviul din anul 2012, actrita din “The Impossible” declara: “Nu trebuie sa ne lege un certificat, iar faptul ca nu suntem casatoriti este OK pentru amandoi. Poate ne vom trezi intr-o dimineata si vom lua hotararea brusca de a ne casatori”.